Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Το Νοσοκομείο Κιλκίς, επισκέφθηκε κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Π.Ε. Κιλκίς, χθες 8 Ιουνίου 2018. Η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου και οι πολιτευτές Βασίλειος Σιαμπάνης και Νικόλαος Τατίδης, συναντήθηκαν με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Θεόδωρο Ρεβενάκη. Κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψης, έγινε εποικοδομητική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης  και αφορούσε στην προσπάθεια που συντελείται, ως προς την αναβάθμιση των παροχών που εφαρμόστηκαν και θα εφαρμοστούν στην υγεία, με καινοτόμες πρακτικές στη δημόσια υγεία.
Αναλυτικά συζητήθηκαν οι τομές που έγιναν και έχουν σχεδιαστεί να συνεχιστούν, από την παρούσα διοίκηση, με ανθρωποκεντρικό πάντα προσανατολισμό, για εκσυγχρονισμό των παροχών υγείας σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας.
   Διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων σε όλους τους τομείς.
   Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο, σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, όπως είναι ο χώρος της υγείας.
   Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με όραμα και τελικό στόχο την πλήρη αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν τα κεκτημένα τους δικαιώματα.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply