Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » "Ανάδειξέ το" Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Στην εκπομπή «Ανάδειξέ το», το Σάββατο 9 Ιουνίου, η Άννα Νικολαΐδη συζητά με το δικηγόρο, Χάρη Κατσιβαρδά, για το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας και τους τρόπους αντιμετώπισής της.
Στη συνέχεια, η Ρούλα Σκουρογιάννη υποδέχεται το Βασίλη Σιούλα, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, με εξειδίκευση στη Γυναικολογική Ογκολογία στο Memorial της Νέας Υόρκης, ο οποίος μας επισημαίνει τα πλεονεκτήματά της ρομποτικής χειρουργικής στη γυναικολογία, αναφέρεται σε πρόσφατο περιστατικό καρκίνου του ενδομητρίου, το οποίο αντιμετώπισε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με νέα χειρουργική τεχνική βασισμένη σε εξελιγμένο ρομποτικό σύστημα και σχολιάζει την πρόοδο της ιατρικής στη χώρα μας σε σύγκριση με πιο προηγμένα διεθνή συστήματα ιατρικής, όπως ο ίδιος τα γνώρισε από κοντά κατά τη θητεία του στο Memorial Hospital.
Ακολουθεί μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την τέως δικαστική λειτουργό, κα Λίτσα Καποπούλου, συγγραφέα του βιβλίο «Σενάρια στο θέατρο της ζωής», μία συλλογή από 17 διηγήματα και θεατρικά, όπου η φαντασία αγγίζει μοιραία την πραγματικότητα. Μαζί τους και ο Βασίλης Παπακώστας, τ. δικ. λειτουργός, υπεύθυνος μουσικής επιμέλειας ποιημάτων της Λ. Καποπουλου.
Φιλοξενούμενος της Ρούλας Σκουρογιάννη είναι για άλλη μία φορά ο Φυσίατρος, Θεόδωρος Γκατζούνης, μετεκπαιδευθείς στο Βελονισμό, Ωτοθεραπεία – Ωτοβελονισμό, Μεσοθεραπεία, για να ενημερώσει τους τηλεθεατές για ένα συχνό και σοβαρό πρόβλημα υγείας: τη Χρόνια Κεφαλαλγία και τις Ημικρανίες, καθώς και για τη δυνατότητα αντιμετώπισης τους με τον Ωτοβελονισμό και την Ωτοθεραπεία ολιστικά με φυσικό τρόπο.
Για άλλη μία φορά, καλεσμένος του «Ανάδειξέ το» και της Άννας Νικολαϊδη είναι ο Κωνσταντίνος Μαρίτσας, διπλωματούχος μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία, αυτή τη φορά για να κάνει μία διαφορετική φιλοσοφική τοποθέτηση μέσα από το βιβλίο του στο έργο του Καβάφη.










About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply