Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΝΕΔΡΙΣΕ ΧΘΕΣ Η ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουνίου 2018 στα γραφεία της (Αθηνών & 25ης Μαρτίου γωνία) η ΝΟΔΕ Κιλκίς κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου Μ.Παπαδόπουλου.
Κύριο θέμα της η επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – Προέδρου ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιλκίς για την 105η επέτειο της Μάχης και Απελευθέρωσης της πόλης (21 Ιουνίου 1913).
Τα Μέλη της ΝΟΔΕ ενημερώθηκαν για το πλήρες πρόγραμμα της παρουσίας του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και ρυθμίσθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την υποδοχή και την επίσκεψη στην πόλη του  αυριανού πρωθυπουργού της χώρας (το πρόγραμμα σας έχει κοινοποιηθεί με ξεχωριστό έγγραφο).
Στην υπόλοιπη θεματολογία της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε ομόφωνα (εισήγηση Προέδρου Μ.Παπαδόπουλου) η έναρξη,δημιουργία και τήρηση από εδώ και στο εξής τραπεζικού λογαριασμού της Νομαρχιακής Οργάνωσης (Τράπεζα Πειραιώς) και δόθηκε η σχετική εξουσιοδότηση έναρξης και διαχείρισης στα μέλη της ΝΟΔΕ κ.Π.Καντζάβελο-Γραμματέα και Κα Αμ.Ξοπλίδου-Υπεύθυνη Οικονομίας & Οικονομικών. Ο λογαριασμός ''ανοίγεται'' για λόγους διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης για την διευκόλυνση της Οργάνωσης στις συναλλαγές της. Θα συμβάλει δε στην καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία της.  
Συζητήθηκε επίσης (στη συνεδρίαση παρέστη και ο υπεύθυνος του κόμματος για θέματα οργάνωσης εκλογών σε επίπεδο περιφέρειας Κ.Μακεδονίας κ. Αν.Τρεντζίδης) η προετοιμασία από τώρα για την εκλογική ετοιμότητα της ΝΔ που πρέπει να υπάρξει για το νομό Κιλκίς  ώστε όλα να είναι από πριν ρυθμισμένα. Για το λόγο αυτό ήδη η ΝΟΔΕ έχει μεριμνήσει και πραγματοποιήσει σε ένα πάρα πολύ ικανοποιητικό στάδιο τις σχετικές προεργασίες με τον υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας της Οργάνωσης κ.Λ.Κοζάρη. Ο κ. Κοζάρης σε συνεργασία με τον κ.Τρεντζίδη, τον Πρόεδρο Μ.Παπαδόπουλο και τους νομικούς που έχει την τύχη να έχει στη σύνθεση της η νέα ΝΟΔΕ (Κα Καλλισθένη Πάκα γνωστή δικηγόρο και υπεύθυνη Δικαιοσύνης, κ. Π.Καντζάβελο συμβολαιογγράφο – Γραμματέα) θα συντονίσουν το συγκεκριμένο έργο.  
Αποφασίσθηκε επίσης και θα ξεκινήσει άμεσα ένας κύκλος ενημερώσεων και ανταλλαγής απόψεων με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Kιλκίς, 20 Ιουνίου 2018
    Νομαρχιακή  Διοικούσα  Επιτροπή  Νέας  Δημοκρατίας  Κιλκίς

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply