Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΚΙ ΚΙΛΚΙΣ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER/CLLD
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Μια νέα εποχή για την τοπική ανάπτυξη στο ν. Κιλκίς ξεκινά με δύναμη και ενθουσιασμό, ελπίδα και προοπτική! Σύνθημά μας; #ReStartKilkis! Η πρώτη προκήρυξη του προγράμματος LEADER/CLLD είναι γεγονός! Αφορά τους Ο.Τ.Α. και γενικά τους φορείς δημοσίου χαρακτήρα όπως οι σύλλογοι, για έργα - δράσεις στους τομείς των υπηρεσιών, των υποδομών, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος, με δωρεάν χρηματοδότηση έως 100%! Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, στις 18:30 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς, θα τα πούμε αναλυτικότερα για να γνωρίσετε όλες τις λεπτομέρειες δυνητικής συμμετοχής σας στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα πραγματοποίησης ιδεών. Κάτι που βέβαια μπορείτε να κάνετε αρχικά "κατεβάζοντας" το σχετικό πληροφοριακό υλικό από την ιστοσελίδα μας: www.anki.gr και φυσικά επισκεπτόμενοι τα γραφεία μας στη Σόλωνος 13, στο Κιλκίς. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει συνάντηση με τους φορείς του δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο. Σας περιμένουμε όλους!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply