Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΣΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ανακοίνωση Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρόγραμμα εξορμήσεων της Κινητής Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», με τέταρτο σταθμό το Κιλκίς και το Πολύκαστρο όπου θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του ΑΝΘ Θεαγενείου στις 19 και 20 Μαΐου αντίστοιχα, προκειμένου να γίνει προληπτικός έλεγχος (ψηλάφηση, μαστογραφία, ΠΑΠ-Τεστ) σε γυναίκες της περιοχής.

Την δράση αυτή στηρίζουν το Νοσοκομείο Κιλκίς, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» καθώς και οι Δήμοι του Κιλκίς και της Παιονίας.

Ο Νομός του Κιλκίς συμπεριλαμβάνεται στους τέσσερις πρώτους νομούς της Ελλάδος με τα υψηλότερα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου και η πρόληψη μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό ώστε ο καρκίνος να διαγνωστεί σε πρώιμα στάδια και να αντιμετωπιστεί έγκαιρα και πολλές φορές επιτυγχάνεται πλήρης ίαση.

Ο προληπτικός έλεγχος θα διεξαχθεί από κλιμάκιο με γιατρούς και νοσηλευτές του Θεαγενείου, οι οποίοι θα βρίσκονται το Σάββατο 19 Μαΐου στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς και την Κυριακή 20 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία του Πολυκάστρου από τις 09.00πμ. μέχρι τις 2.00μμ., όπου προτεραιότητα θα δοθεί σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Διευθύντρια του Χειρουργικού Ογκολογικού Μαστού Δρ. Ιωσηφίδου Ροδονίκη, με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου, την Κυριακή 20 Μαϊου στις 11:00π.μ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply