Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Οι παλινωδίες και οι αλλαγές στάσεων όπως το φανάρι, που από πράσινο γίνεται κόκκινο και αντίστροφα, πληρώνονται στον κόσμο της πολιτικής, με την λογική «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Ο λόγος για την ΝΔ, η οποία ενώ είναι ξεκάθαρα υπέρ της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων (να εμπεριέχεται δηλαδή ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία τους) νομίζει ότι μπορεί να υποτιμά την νοημοσύνη όλων μας με την μεσοβέζικη φρασεολογία και πρακτική της. Κάτι τέτοιες πολιτικές αθλιότητες, όμως, βγαίνουν στην επιφάνεια ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φροντίζοντας να εκθέσουν ανεπανόρθωτα τους πατριδοκάπηλους της ΝΔ.
Τελευταίο κρούσμα τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στην οποία συμμετέχει και η ΝΔ, η οποία σε εκδηλώσεις της στις Βρυξέλλες και στα σχετικά φυλλάδια που μοιράστηκαν αναφέρεται το γειτονικό κρατίδιο με το όνομα «Μακεδονία».
Συγκεκριμένα, στο φυλλάδιο της καμπάνιας με τίτλο «Brussels tastes the Balkans» («Οι Βρυξέλλες γεύονται τα Βαλκάνια»), που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στην βελγική πρωτεύουσα με την υποστήριξη του ΕΛΚ και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην οποία συμμετέχουν εννέα εστιατόρια από εννέα χώρες των Βαλκανίων, τα Σκόπια αναφέρονται με το όνομα «Μακεδονία».
Αξιοσημείωτο είναι ότι με βάση το γεγονός αυτό, οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ «σπάζουν πλάκα» με την ΝΔ και «βγάζουν γλώσσα» λέγοντας –πολύ σωστά επί του προκειμένου- ότι «Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που η ΝΔ διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους πως δεν επιθυμεί την επίλυση του επίμαχου ζητήματος και δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχτεί οποιαδήποτε χρήση του όρου “Μακεδονία” από τη γειτονική χώρα, μετέχει, μέσω του ΕΛΚ, σε πρωτοβουλίες που αναγνωρίζουν την ΠΓΔΜ με το όνομα “Μακεδονία” […] Πρόκειται για ένα πρωτοφανές πολιτικό και διπλωματικό ατόπημα, το οποίο αναδεικνύει πλήρως την διγλωσσία και τον καιροσκοπισμό της ΝΔ. Ο Κυρ. Μητσοτάκης, το ΕΛΚ και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι υποχρεωμένοι να δώσουν άμεσα τις απαραίτητες εξηγήσεις και να προβούν στις αντίστοιχες διορθωτικές κινήσεις».
Τι εξηγήσεις να δώσουν, όμως, οι πατριδοκάπηλοι απατεώνες της ΝΔ; Είναι το ίδιο προδότες στην παράδοσή του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές όσο και οι συριζαίοι επικριτές τους.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply