Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΙΛΑΡΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΘΕΜΑ : «Εμφάνιση Κρουσμάτων Ιλαράς στο  Γενικό  Νοσοκομείο Κιλκίς και αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας»
    Κύριε Διοικητά,
   Σύμφωνα με την από 10-05-2018 ανακοίνωση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.,  σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Ελλάδα έχει εκδηλωθεί επιδημία ιλαράς,          η οποία και βρίσκεται σε εξέλιξη.  
  Επίσης, σύμφωνα με ανωτέρω ανακοίνωση, ο αριθμός δηλωθέντων κρουσμάτων ιλαράς στην χώρα μας ανέρχεται σε 2.819 περιστατικά και καταγράφηκαν 4 θάνατοι σε εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα.
  Παρά το γεγονός ότι μέχρι προσφάτως υπήρχε μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης της ασθένειας  στην Ν. Ελλάδα,  το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί  αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς και στην Βόρεια Ελλάδα.
Κύριε Διοικητά,
 Όπως γνωρίζετε, η ιλαρά παρουσιάζει πολύ υψηλή μεταδοτικότητα κυρίως αερογενώς,  με αποτέλεσμα να έχουν προσβληθεί από τον εν λόγω ιό και εργαζόμενοι σε κάποια νοσοκομεία της χώρας.
  Στο Νοσοκομείο Κιλκίς το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί  αυξημένα κρούσματα  ιλαράς  και πολλοί συνάδελφοι εντός και εκτός κλινικών, οι οποίοι  ήρθαν αλλά και  έρχονται  σε επαφή με τους ασθενείς στο νοσοκομείο μας, από αναφορές  είναι ανεμβολίαστοι ή  ατελώς εμβολιασμένοι.
  


Επειδή εξ αυτού του γεγονότος  υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να νοσήσουν αλλά και   να μεταδώσουν τη νόσο σε συναδέλφους και  ασθενείς (ειδικά οι ασθενείς που είναι σε ανοσοκαταστολή κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους λόγω των επιπλοκών της νόσου όπως εγκεφαλίτιδα, παράλυση κ.ά.) και επειδή δεν υπάρχουν αντιδραστήρια στο νοσοκομείο μας  για τον  έλεγχο αντισωμάτων της ιλαράς,  με την παρούσα και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια  των ασθενών, των συνοδών  και των εργαζομένων, σας  παρακαλούμε όπως  μεριμνήσετε, ώστε  να ελεγχθούν άμεσα όλοι οι συνάδελφοι που έρχονται σε επαφή με τους μολυσματικούς ασθενείς.
  Επίσης, παρακαλούμε όπως λάβετε άμεσα  όλα εκείνα τα  μέτρα  που προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό πρόληψης και έλεγχου λοιμώξεων του νοσοκομείου μας για τον περιορισμό εξάπλωσης της νόσου και όπως μας  ενημερώσετε άμεσα και εγγράφως για τις όποιες  ενέργειές σας.              
Η  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ  Δ.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ             ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΑΠΑΛΤΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ  ΚΟΥΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΜΕΛΟΣ  ΔΩΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – (ΔΙΑΦΩΝΕΙ)

ΜΕΛΟΣ  ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ(ΔΙΑΦΩΝΕΙ)

ΜΕΛΟΣ  ΤΟΥΡΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – (ΔΙΑΦΩΝΕΙ)



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το έγγραφο μας το έστειλε ο κ. Μασούρας Παναγιώτης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply