Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΑΣΥΝΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ
Μετα τον θεσμο αστυνόμευσης  με ποδήλατα, πεζες περιπολίες εμφανίζονται στην πασίγνωστη Ειδομένη και στο Τ.Σ.Φ Παιονίας του Κιλκίς πεζές προσαγωγές,λογω έλλειψης μεταγωγικών οχημάτων.
Αστυνομικοί του τμήματος συνοριακής φυλαξης Παιονίας καθημερινά ελεγχουν και προσαγάγουν στο συνοριακό τμήμα δεκάδες προσφύγων για την αποφυγή δημιουργίας νέου πρόχειρου καταυλισμου στην ευρυτερη περιοχή της Ειδομένης .Εδω και μια εβδόμαδα περίπου ελλείψη του ενός και μοναδικού μεταγωγικού οχήματος στην Δ.Α Κιλκίς λόγω βλάβης και αυτοσχεδιάζοντας ,οι Αστυνομικοί ενεργούν τις προσαγωγες πολλών προσφυγων μαζί απο αγροτικες περιοχές της Ειδομένης προς το συνοριακό τμήμα με πεζοπορία,  όπως πραγματοποιηθηκε σήμερα, πεζοπορία τουλαχιστον δύο χιλιομέτρων, τριάντα ενός προσφύγων.Η ταλαιπωρία των Αστυνομικών ανείπωτη  .Πριν μερικούς μήνες παραδόθηκαν οχήματα μεταφοράς στα νησια του Ανατολικού Αιγαίου και στον Εβρο για αντιπετώπιση Υπηρεσιακών αναγκων λογω προσφυγικού.Στην Δ.Α Κιλκίς, στην Ειδομένη και στην Δοιράνη κανένα.Δεν υφίσταται το προσφυγικό στην Περιφέρεια του Κιλκίς; Δεν λειτουργει το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Ν.Καβάλας; Oλα αυτα διαδραματίζονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Αστυνομικών frontex,που αναρωτιούνται για πιο λογο δεν υπάρχουν μεταφορικα μέσα όταν υπάρχει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα.
Για άλλη μια φορά διεκδικούμε  τα αυτονόητα! Ως πότε;

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply