Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ Ο ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΙΣΟΝ ΕΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΧΕΔΟΝ 1.100 ΦΟΡΕΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο Τζέιμς Χάρισον υπήρξε δωρητής αίματος για 60 χρόνια καθώς το αίμα του είναι σπάνιο και σωτήριο για εκατομμύρια ανθρώπους.
Το αίμα του 81χρονου περιέχει ένα σπάνιο και πολύτιμο αντίσωμα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του Anti-D, το φάρμακο που χορηγείται σε μητέρες των οποίων το αίμα κινδυνεύει να προσβάλει τα αγέννητα μωρά τους.
Στην Αυστραλία, τον χαρακτηρίζουν ως «άνθρωπος με το χρυσό χέρι» καθώς βοήθησε να σωθούν τα μωρά περισσότερων από 2 εκατομμυρίων γυναικών, σύμφωνα με τον Αυστραλιανό Ερυθρό Σταυρό.
Ο Χάρισον έδωσε αίμα σχεδόν 1.100 φορές. Την Παρασκευή έκανε την τελική του δωρεά, έχοντας φτάσει τη μέγιστη ηλικία που επιτρέπεται για δωρητές στην Αυστραλία. Αρκετές μητέρες με τα μωρά στην αγκαλιά τους ήταν στο πλευρό του όταν έκανε δωρεά για να τον ευχαριστήσουν προσωπικά.
«Η καλοσύνη του αφήνει μια αξιοσημείωτη κληρονομιά», δήλωσε ο Αυστραλός Ερυθρός Σταυρός σε δήλωσή του με την οποία αποχαιρετά τον πιο σημαντικό του δότη.
Πηγήhttp://www.avant-garde.com.cy

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply