Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ KILKISWEBTV. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Βουλή, συναντήθηκε ο πρώην υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης. Επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή
Στη Βουλή εθεάθη σήμερα, μετά από πολλά χρόνια, ο πρώην υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, προκαλώντας συζητήσεις για το πολιτικό μέλλον. Η παρουσία του στη Βουλή από μόνη της μπορεί να μη συνιστά είδηση, το γεγονός όμως πως ο κ. Κιλτίδης βγήκε από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τις συζητήσεις για την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Παρότι ρωτήθηκε κατά την έξοδό του από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Κιλτίδης αρνήθηκε να σχολιάσει λέγοντας ότι ο μόνος αρμόδιος για αυτά τα ζητήματα είναι ο πρόεδρος του κόμματος.

Έγκυρες πληροφορίες της Voria.gr, πάντως, από πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης κλείδωσε η επιστροφή του Κώστα Κιλτίδη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο Κιλκίς. Άλλωστε, ο ίδιος, από το 2015 όταν και είχε επιστρέψει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δηλώσει την επιθυμία του να ενεργοποιηθεί ξανά στον «τόπο που τίμησε και τον τίμησε». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κ. Κιλτίδης, που έχει αυξημένη επιρροή και διείσδυση στον πατριωτικό χώρο, θα αναλάβει ενεργό ρόλο για την υλοποίηση του σχεδίου επανάκαμψης των χιλιάδων δεξιών ψηφοφόρων που έχασε η ΝΔ κατά τη διάρκεια της μνημονιακής περιόδου.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/pros-epistrofi-kiltidi-sto-psifodeltio-kilkis--sinantisi-me-kiriako


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Ουσιαστικά δεχθήκαμε επίθεση από μπλόκ που ήθελε να διαστρεβλώσει την αλήθεια ως προς το θέμα συμμετοχής του Κώστα Κιλτίδη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Όπως δε μου είπε ο εκπρόσωπος του μπλόκ "εσύ έχεις επαφές απ' ευθείας με το γραφείο του Μητσοτάκη" έτσι λοιπόν εκτός από την είδηση που έγραψε το "http://www.voria.gr" επιβεβαιώσαμε την είδηση από το γραφείο του.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply