Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς. Σάββατο 10 Μαρτίου, η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, ο κόσμος περιμένει να ακούσει τις χορωδίες από τα Τρίκαλα, από την Θέρμη Θεσσαλονίκης, από το Νέο Αγιονέρι Κιλκίς, από τον Βαθύλακο Θεσσαλονίκης και φυσικά από την μικτή χορωδία της Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ».
Όλοι μα όλοι μείνανε κατενθουσιασμένοι, αφού και η πολύωρη εκδήλωση δεν λύγισε την υπομονή τους ώστε να απολαύσουν τα τραγούδια των χορωδιών.
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης εμφανίστηκαν, εκτός προγράμματος, οι Χρήστος Χαλκιάς μουσικοδιδάσκαλος του Αγίου Βλασίου Ν. Αγιονερίου, ο πατήρ Πολύκαρπος Κοντοζίδης ο χοράρχης των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ και ο μουσικός Γεώργιος Πουλαντζάκης με τον Κεμανέ.
Αυτό το πρώτο αντάμωμα των Παραδοσιακων Χορωδιών είχε απόλυτη επιτυχία που ξεπέρασε και αυτές τις προσδοκίες του προέδρου των «ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ» Κ. Αθανασίου Λαβασά. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε και την συμμετοχή του λυράρη των Αργοναυτών κ. Χαράλαμπου Αντωνιάδη, του κ. Λέρα Αχιλλέα του μορφωτικού και εκπολιτιστικού συλλόγου «Σωτήρα» Τρικάλων, του μουσικοδιδασκάλου των «Μελωδών Αγίου Βλασίου» Ν. Αγιονερίου κ. Χρήστου Χαλκιά και του Προέδρου τους κ. Δημήτρη Γιαρήμαγα, τον χοράρχη της «Παναγίας Σουμελά Δήμου Θέρμης» κ. Αχιλλέα Βασιλειάδη και τον λυράρη τους κ. Παναγιώτη Βελονά.
Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.
Δείτε όλα τα βίντεο. Τα βίντεο χωρίστηκαν έτσι ώστε ο κάθε Σύλλογος να πάρει ότι θέλει (φυσικά δωρεάν) ή και όλα μαζί! Αναρτήθηκαν με την σειρά παρουσίας του κάθε συλλόγου. Καλή θέαση:












About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply