Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η επίσκεψη της kilkiswebtv στην σχολή κομμωτικής του ΟΑΕΔ Κιλκίς είχε σκοπό να σας παρουσιάσει το πολύ πετυχημένο έργο που γίνεται τόσο σε αυτήν την σχολή όσο και στις υπόλοιπες σχολές χάρις των εξαιρετικά καλών δασκάλων – καθηγητών.  Σήμερα ήταν και η ημέρα όπου οι σπουδάστριες και οι δασκάλες κυρίες Αθανασία και Δάφνη ( κατά αλφαβητική σειρά) της κομμωτικής είχαν ραντεβού για να περιποιηθούν τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης του Κιλκίς.
Μιλήσαμε τόσο με τα παιδιά όσο και με της δασκάλες –εκπαιδεύτριες, συνέντευξη την οποία θα σας δείξουμε αύριο. Πρέπει εδώ να τονίσουμε πως η κρατική αυτή σχολή κομμωτών του ΟΑΕΔ Κιλκίς, είναι η μόνη που κερδίζει στους περισσότερους διαγωνισμούς ακόμη και όταν ανταγωνίζεται Ιδιωτικές Σχολές!  
Πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και τον Διευθυντή της Σχολής κ. Δεδεδάκη Νικόλαο, χωρίς την συγκατάθεση του οποίου δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η ενημέρωση. 






























































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply