Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΥ ΜΕ 2-1
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δύσκολη εκτός έδρας νίκη με ανατροπή και σόου του Αγαθαγγελίδηεπί του Ευρωπού
Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο και σε μία έδρα παραδοσιακά δύσκολη για όλους τους αντιπάλους ο Αλέξανδρος Κιλκίς κατάφερε να κερδίσει την φορμαρισμένη ομάδα του Ευρωπού με 1-2.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι με κυρίαρχο στοιχείο την δύναμη και τον ενθουσιασμό κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’ όταν σε εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση η μπάλα χτύπησε σε κεφάλι αμυντικού τόσο ώστε να πάει στα δίχτυα ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Κοπαλίδη.Σαφώς επηρεασμένος ο Αλέξανδρος από τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και την επίτευξη του γκολ δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι φάνηκαν να μην έχουν δυνάμεις στο βαρύ τερέν και παίρνοντας συντριπτικά την κατοχή ο Αλέξανδρος δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ και σε αυτό βοήθησαν οι αλλαγές στο ημίχρονο που έκανε το τεχνικό τιμ. Η ισοφάριση ήρθε φυσιολογικά στο 67’ μετά από σπάσιμο της μπάλας προς τον επερχόμενο Αγαθαγγελίδη που με πλασέ έγραψε το 1-1. Με σχεδόν τον ίδιο τρόπο πάλι από τα δεξιά ο Βασιλειάδης σέντραρε και αφού άφησε την μπάλα με προσποίηση ο Ιωαννίδης από το ύψος του πέναλτι , πάλι ο Αγαθαγγελίδης έγραψε το 1-2.
Στο 87’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων για χτύπημα εκτός φάσης στον Τζεβελέκη.
Από την ομάδα του Αλέξανδρου διακρίθηκαν εκτός από τον Αγαθαγγελίδη, οι Γιαξής , Νάσης και Τζεβελέκης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και απόδοση ιδιαίτερα στο Δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στους Κώστα Ντουντούκη και Γιάννη Τζεβελέκη για την ευφυή και αθλητική τους συμπεριφορά όταν μάλιστα προκλήθηκαν  ο μεν πρώτος από αντικείμενο που δέχθηκε από οπαδό της τοπικής ομάδας και ο δε δεύτερος Γιάννης Τζεβελέκης από χτύπημα αντίπαλου ποδοσφαιριστή. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply