Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Kinesis-Gym Spin Marathon....
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Spin Marathon....
Αντέχεις.. ?!

Δοκίμασε την αντοχή σου, φτάσε στα όρια σου και ζήσε την μοναδική εμπειρία της αγωνιστικής ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο (Indoor Cycling Training) με ασφάλεια σε ένα πρόγραμμα δύο ωρών με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της Les Mills και της Polar.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 65 χιλιόμετρα ,120 λεπτά προπόνησης και καύση 2500 θερμίδων !

Το Spin Marathon θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Indoor Cycling Hall την Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 20:00, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση* στην ρεσεψιόν του γυμναστηρίου ή στο 2341020450.
Το πρόγραμμα επιμελείται και παρουσιάζει ο Μαυρογενίδης Παναγιώτης.
Όλοι  οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούνται από καρδιοσυχνόμετρα Polar τα οποία θα εμφανίζονται σε προτζέκτορα βλέποντας real time την καρδιακή συχνότητα και το προπονητικό έργο του καθενός αθλητή ξεχωριστά.

Στο τέλος θα υπάρχει ανάλυση του προπονητικού έργου του κάθε αθλητή ξεχωριστά καθώς και η θερμιδική απώλεια και το ποσοστό αερόβιας και αναερόβιας διαδικασία σε όλο το φάσμα της προπόνησης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply