Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ Π.Υ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ       Π.Υ.  ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

ΤΗΣ  20ης ΙΟΥΝΙΟΥ  2017


Μέσα στα πλαίσια της «Σχολής Πυροσβεστών» της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, παρουσιάσθηκαν την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στο κατάστημα της Π.Υ. Γουμένισσας οι δύο (2) πρωτοετείς Δόκιμοι Πυροσβέστες, με καταγωγή από τον Δήμο Παιονίας, και εντάχθηκαν στο δυναμικό της Υπηρεσίας για την «πρακτική τους εκπαίδευση».
Το χρονικό διάστημα της «πρακτικής εκπαίδευσης» έχει ορισθεί έως την 18η Οκτωβρίου 2017 ενώ στην συνέχεια θα επιστρέψουν και πάλι στην Σχολή για την συνέχιση των σπουδών τους.
Ο Διοικητής και όλο το προσωπικό της Π.Υ. Γουμένισσας καλωσορίζει τους δύο (2) Δόκιμους Πυροσβέστες στην μεγάλη «πυροσβεστική οικογένεια» και τους εύχεται καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και επιτυχή αποφοίτηση από την Σχολή τους.
Σας γνωρίζουμε ότι από την περσινή ακαδημαϊκή χρονιά λειτουργεί η συγκεκριμένη «Σχολή Πυροσβεστών» στην πόλη της Πτολεμαΐδας, έχει διάρκεια πέντε (5) εξάμηνων και οι σπουδαστές της εισάγονται κάθε χρόνο με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων.



Γουμένισσα 20 Ιουνίου 2017

  








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply