Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΟΧΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μεθαύριο Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 θα γίνει η δίκη του μέλους της ΚΝΕ που είχε αναβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο.
Για να φρεσκάρουμε το περιστατικό σας λέμε πως ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ κ. Χονδροματίδης Αν. μετά από καταγγελίες μαθητών του Λυκείου, είχε καλέσει την Αστυνομία διότι η παραπάνω κατηγορούμενη μοίραζε φυλλάδια στην Κεντρική Είσοδο του Σχολείου.
Ποιο συγκεκριμένα, ευγενέστατος όπως γνωρίζουν όλοι οι Κιλκισιώτες, ο κ. Χονδροματίδης, ζήτησε με ήρεμο και ευγενικό τρόπο την απομάκρυνση της εν λόγω κυρίας και μάλιστα την είπε πως θα μπορούσε να μοιράζει τα φυλλάδια στο απέναντι πεζοδρόμιο, μία απόσταση 7-8 μέτρων, έτσι ώστε να μην εμποδίζει και την είσοδο των μαθητών και να μην παραβαίνει τον νόμο που απαγορεύει την διανομή οποιονδήποτε φυλλαδίων, είτε εμπορικού, είτε διαφημιστικού είτε οποιουδήποτε περιεχομένου. Η μη συμμόρφωσή της στην παράκληση του Διευθυντού τον ανάγκασε να καλέσει την Αστυνομία.
Σε μία περίοδο όπου μαθητές και φοιτητές προσπαθούν να απεξαρτητοποιηθούν από κομματικά και προπαγανδιστικά κέντρα, θέση την οποία είχε και το ΚΚΕ όταν μέλη της Χ.Α. προέβησαν σε ανάλογη ενέργεια με μοίρασμα ιστορικού περιεχομένου σε σχολεία, σήμερα είναι υπερασπιστές ανάλογων ενεργειών!
Ίσως από την απόφαση της  Παρασκευής να ανοίξει ή να κλείσει οριστικά το θέμα διανομής φυλλαδίων στην είσοδο του ΓΕΛ Κιλκίς και γενικότερα όλων των σχολείων της Ελλάδος.
Εμείς ευχόμαστε την αθώωση του μέλους της ΚΝΕ και την ανεμπόδιστη διανομή εντύπων και εντός του σχολείου και εντός των αιθουσών και κατά την ώρα του μαθήματος.

Η απόφαση θα ανοίξει η θα κλείσει  οριστικά την πόρτα  στο ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής για ανάλογες ενέργειες για τις οποίες θα υπάρχει το δεδικασμένο. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply