Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



                        Α) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ä    Στις 15 & 16 Ιουλίου προγραμματίζουμε τη συμμετοχή μας στην 77η Πανελλαδική Ορειβατική Συνάντηση (Π.Ο.Σ.) στο όρος Βόρας, στη θέση «καταφύγιο Τούρκου»  με διοργανωτή τον Σ.Ε.Ο. Φλώρινας. Δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό ώστε να οργανωθούμε καλύτερα!! Δείτε παρακάτω στην επιστολή…

Ä Υπάρχουν προς πώληση  είδη του Συλλόγου:                                                                      α) ΝΕΑ μπλουζάκια ισοθερμικά, με λογότυπο των 20 ετών, τιμή 15,00€                             β) μπλουζάκια τύπου Polo, κοντομάνικα, πράσινου-λαχανί, τιμή 10,00€.                                                 γ) μπλούζες τύπου fleece, κόκκινες, τιμή 18,00€                                                                    δ) σηματάκια του συλλόγου κεντητά, τιμή 5,00€                                                                         ε) παγούρι ορειβατικό, τιμή 15,00€                                                                                                                                                                                                                     Μπορείτε να τις/τα προμηθευτείτε  είτε σε εκδρομές  είτε από το γραφείο μας.

Ä Το φυλλάδιο με το πρόγραμμα των αναβάσεων και εκδηλώσεων του Συλλόγου αποφασίστηκε φέτος να μην είναι ένα ενιαίο ετήσιο, αλλά να τυπωθούν 2 φυλλάδια (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος-Ιούλιος) και (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος) ώστε να προγραμματίζονται οι δράσεις βραχυπρόθεσμα και να οργανώνονται και πραγματοποιούνται καλύτερα.                                                  Φυσικά, βασίζεται και πάλι, παρά την οικονομική δυσκολία, στους χορηγούς του Ορειβατικού Συλλόγου, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια. Ας στηρίξουμε κι εμείς τα μέλη ανάλογα τους χορηγούς μας, εκτιμώντας τη δική τους συνεισφορά και ανταποδίδοντάς την. 
               
Ä ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΑ 15,00€ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ!!!     Παρακαλούμε θερμά τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τις όποιες οφειλές τους, καθώς οι συνδρομές αποτελούν το κύριο έσοδο του ταμείου του συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι στις επιτυχημένες δράσεις μας. Γνωρίζουμε και βιώνουμε κι εμείς τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, ζητάμε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Μπορείτε να καλέσετε τον ταμία μας, Ασλανίδη Νίκο 6946332913 για τις συνδρομές σας.                                                           

Β) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 1η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
15 – 16 / 07:  77η Π.Ο.Σ. – όρος Βόρας– Σ.Ε.Ο. Φλώρινας

    Ο Σ.Ε.Ο Φλώρινας μας προσκαλεί στην 77η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση (Π.Ο.Σ) η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουλίου 2017 στο όρος Βόρας στη θέση καταφύγιο «Τούρκου» σε υψόμετρο 1150μ.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΔΙΑΝΥΚΤΈΡΕΥΣΗ
Η προσέλευση των ορειβατών στον χώρο της κατασκήνωσης θα γίνει από το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Στον χώρο της κατασκήνωσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος αυτοκινήτων επισκεπτών. Υπάρχουν δυο σημεία κατασκήνωσης, τα Κ1 και Κ2. Το Κ1 είναι ακριβώς στο καταφύγιο του «Τούρκου» και το Κ2 είναι 300μ νωρίτερα, στην είσοδο προς το καταφύγιο και ακριβώς στο κοντινότερο σημείο παρκαρίσματος. Το παρκάρισμα των Ι.Χ και μίνι λεωφορείων θα γίνει στον δρόμο αρχίζοντας από 400μ πριν έως 400μ μετά την στροφή εισόδου προς το καταφύγιο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 77ης ΠΟΣ
Σάββατο 15 Ιουλίου

14:00-19:00 Άφιξη, στήσιμο σκηνών, δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία της ΠΟΣ.
19:00-20:00 Υποδοχή, ομιλίες και χαιρετισμοί συλλόγων, ανταλλαγή αναμνηστικών.
20:00-21:00 Δείπνο (ορειβατική φασολάδα, σαλάτες και κρασί). Επίσης θα υπάρχουν ψητά της ώρας με ελάχιστο κόστος και δυνατότητα χρήσης σχάρας καθώς απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς στους χώρους της ΠΟΣ. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας ορειβατικά σκεύη (καραβάνα και μαχαιροπήρουνα) για ελαχιστοποίηση της χρήσης πλαστικών.
21:00-24:00 Παραδοσιακές χορευτικές ομάδες και στη συνέχεια έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική.
Κυριακή 16 Ιουλίου
07:00 – 08:00 Πρωινό

08:00 – 14:00 Θα γίνουν δύο διαδρομές ορεινής πεζοπορίας στο όρος Βόρας:
1η Διαδρομή: Καταφύγιο «Τούρκου»-Πηγή (1500μ) -Πιπερίτσα (1999μ) (κίτρινο και κόκκινο μονοπάτι). Είναι 5χλμ προς την κορυφή και άλλα τόσα για την επιστροφή. Από την κορυφή και κατά την ανάβαση υπάρχει καταπληκτική θέα στην κοιλάδα της Πελαγονίας.
2η Διαδρομή: Καταφύγιο «Τούρκου»-Πηγή (1500μ) (κίτρινο μονοπάτι). Είναι 2χλμ προς την πηγή και 3χλμ επιστροφή κάνοντας κύκλο και ξανασυναντώντας το μονοπάτι στα 1.3χλμ πριν το καταφύγιο. Η επιστροφή της 2ης διαδρομής παρέχει εντυπωσιακή θέα στις δύο τεχνητές λίμνες της ΔΕΗ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους συμμετέχοντες της πρώτης διαδρομής.
Με την επιστροφή στο καταφύγιο για τους ορειβάτες που αφίχθησαν με λεωφορείο στον Σκοπό θα υπάρχει δυνατότητα πεζοπορικής κατάβασης 3.3 χλμ προς το χωριό ή μεταφορά τους με οχήματα.
Στο καταφύγιο υπάρχει τρεχούμενο νερό.
Τις διαδρομές και άλλο πληροφοριακό υλικό μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΕΟΦ:  
www.seof.gr
Παρακαλούμε όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στην 77η Π.Ο.Σ να μας ενημερώσουν έγκαιρα για την συμμετοχή τους, τον αριθμό των ορειβατών και τον τρόπο μετάβασης τους μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στο email: 
oskilkis@gmail.com ή τηλεφωνικά.

Καλό θα είναι να εκτιμηθούν και οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό. Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί από τον αρχηγό της εκδρομής, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Αρχηγός εξόρμησης:  Ασλανίδης Νικόλαος  (6946332913)
Εκκίνηση : Το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Ιουνίου στις 13:30, από την πλατεία Ειρήνης.
Κόστος συμμετοχής : Η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.
Δηλώσεις συμμετοχής: στον αρχηγό της εκδρομής.
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:  Β



Το  Δ.Σ.



ΒΑΘΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ :  Α εύκολη ανάβαση,  Β μέτριας δυσκολίας ανάβαση,  Γ δύσκολη ανάβαση,  Δ πολύ δύσκολη ανάβαση

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply