Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΧΘΕΣ 12.6.17 ( 66 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Συναυλία του Δημήτρη Μπάση στο Πολύκαστρο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία αφού ό αύλειος χώρο του Δημοτικού Σχολείου, απέναντι από το Δημαρχείο, δεν στάθηκε ικανός να χωρέσει τους Παίονες φιλόμουσους και φυσικά εκείνους που θέλησαν να προσφέρουν από το υστέρημά τους λίγα τρόφιμα για τους ανθρώπους εκείνους που οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών κατάφεραν να τους καταστήσουν άνεργους και ανίκανους να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.
Ευτυχώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και μαζεύτηκαν αρκετά τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Την συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς και  εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δυστυχώς αν και ετοιμάσαμε ένα πολύ μικρό βίντεο με μερικά τραγούδια των 28 δευτερολέπτων, εν τούτοις μας απαγορεύτηκε η δημοσίευσή του λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και το αποσύραμε!






































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply