Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εκλεισε η χρονιά όνειρο

Ο Κιλκισιακος ολοκλήρωσε τη Πέμπτη τη φετινη χρονιά, παίζοντας φιλικό-γιορτή με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.
Η σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη, μιας και ο ΑΟΚ έσπασε όλα τα ρεκόρ. Πρωτάθλημα με 24 πόντους διαφορά από τον δεύτερο, καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, με τα μόλις πέντε τέρματα που δέχθηκε να είναι το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του τοπικού πρωταθλήματος. Επίσης ο Κιλκισιακός κράτησε για 15 σερί παιχνίδια απαραβίαστη την εστία του, με τους τερματοφύλακες Ζάικο και Αβραμίδη να διατηρούν το μηδέν στα 22 από τα 26 παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Πλέον όλοι κοιτούν την επόμενη μέρα. Σύντομα θα υπάρξει διοικητικό συμβούλιο για να αρχίσει και επίσημα ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν. Φυσικά ήδη υπάρχουν συζητήσεις με υποψήφιους στόχους που θέλει να εντάξει ο Κιλκισιακός στο ρόστερ του. Κορμός υπάρχει και απλά θα γίνουν κάποιες εντάξεις που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα.

Επίσης στόχος είναι να αποκτηθούν και ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν φέτος με τις εμφανίσεις τους στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Κιλκισιακός βάζει τις βάσεις από την αρχή, με στόχο να ξαναζήσει τις στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply