Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΟΙ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ'' ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΑΣ...ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ...! ! !
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Γράφει ο Ρομπέρτο Αντάμπασης

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........
H πολιτική στη χώρα μας κατάντησε να σημαίνει ψέμα, απάτη, διαφθορά, καρέκλα, κόμμα, συμφέρον...!!! 
Πως σε κατάντησαν Ελλάδα μας... όλοι εκείνοι που σε κυβέρνησαν, οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι έμποροι σου…
Όλοι εκείνοι που δεν έχασαν ευκαιρία να σε ξεπουλήσουν !!!
και αφού είδαν πως …. μπορούν , πως κάνεις δεν τους ενοχλεί, έβαλαν μπροστά να ξεπουλήσουν και τους Έλληνες..
Όλα τα κόμματα στην σημερινή πολιτική γεωγραφία της χώρας κείνται ως σωρός ερειπίων. Είναι απλοί όγκοι άμορφοι, ασχημάτιστοι, άνευ συνειδήσεως, άνευ παλμών, άνευ ζωής. Οι πολιτικοί μας ταγοί σκυφτοί και ντροπιασμένοι, πλήρως εξαρτημένοι από τον ξένο παράγοντα, την φιλαυτία και την φιλαρχία. Ντόπιοι δουλοπάροικοι, ραγιάδες ραγιάδων βασιλείς, που το μόνο που ξέρουν και μπορούν να κάνουν είναι να λένε το yes sir, στους ξένους πάτρωνές τους.
Η χώρα μας οδηγείται στο απόλυτο ΧΑΟΣ…Πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες πριν είναι πολύ αργά.
Έκαναν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, έκλεισαν στρατόπεδα, διέλυσαν τα σώματα ασφαλείας, διέλυσαν την υγεία, την παιδεία, όλα, πήραν στο λαιμό τους χιλιάδες ζωές, και έχουν το θράσος να μιλούν ακόμα, και να εμφανίζονται δημόσια αντί να πάνε να τρυπώσουν σε κανένα λαγούμι, και εμείς τι κάνουμε;;;
Τους χειροκροτούμε ακόμα και δε βρίσκουμε μια κοφτερή γωνία να κοπανήσουμε τα κεφάλια μας.
Ένα είναι σίγουρο, πως το ανάθεμα των επόμενων γενεών δε το γλιτώνουμε...!!!
Τρέχα τώρα Έλληνα στις συγκεντρώσεις που αυτοί διοργανώνουν, και νόμιζες , πως τρέχεις για ένα καλύτερο αύριο της χώρας. Άφησε τους να σου εξαφανίζουν το σήμερα, και περίμενε να σου εξασφαλίσουν το αύριο. Το δικό τους αύριο είναι που τους καίει και όχι το δικό σου και της Πατρίδας. όλοι αυτοί οι επικίνδυνοι και ανίκανοι, κάνουν ότι μπορούν μόνο και μόνο για να κρατηθούν στις ''ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ'' αδιαφορώντας για όλα τα άλλα.
Συνέλληνα, είναι πολύ εύκολο να κερδίσεις το παιχνίδι όταν εσύ έχεις θεσπίσει τους κανόνες...!!! 
Η οικονομία μας βουλιάζει σε μια μαύρη τρύπα. Οι παγκοσμιοποιητές ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν και πως να το κάνουν. Το θέμα είναι ποιος θα ξυπνήσει και πότε. Πολλά συμβαίνουν που ο μέσος άνθρωπος τα αγνοεί εντελώς. 
Η ΕΛΛΑΔΑ έχει ανάγκη από ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δημιουργικούς και φιλόδοξους και όχι από τυχοδιώκτες άβουλους διαχειριστές, εντολοδόχους και υπαλλήλους σκοτεινών κέντρων εξουσίας Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να δώσουν τον αγώνα κατά των παγκόσμιων τοκογλύφων, που πιστεύουν ότι αυτοί μπορούν να καθορίζουν τις τύχες των λαών.
Καιρός να πούμε ΌΧΙ στην εξαθλίωση ,στην εκμετάλλευση και στην υποταγή μας.
Εμείς που πρέπει να πετάξουμε τα »σκουπίδια» από μέσα μας, αυτά που μας έφεραν εδώ, στην Ελλάδα της παρακμής των πάντων και να ξαναδούμε τι σημαίνει να είσαι Ελλην στην ψυχή και στην συνείδηση.
Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τους καταστροφείς του ελληνισμού και όλοι εμείς οι αδούλωτοι Έλληνες όπου και να βρισκόμαστε ,ν' αναλάβουμε ευθύνες και έργο.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ! ! !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
« ΠΑΤΡΙΣ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ » .
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΥΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! ! !
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ! ! !.
« ΠΑΤΡΙΣ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ » .
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply