Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ''ΕΛΛΑΣ'' ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ...!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Του Ρομπέρτο Αντάμπαση
''ΕΛΛΑΣ'' ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ...!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ...! ! !
Έρχεται η σειρά του Ελληνικού Λαού..αυτός που θα μιλήσει τελευταίος...γιατί τελευταίος θα είναι...από εκεί και μετά...η θα χουμε τελειώσει η θα έχουμε ξεκινήσει την κάθαρση…ναι..κάθαρση…διότι με χαράτσια και φόρους επί φόρων καμιά '' ΑΝΑΠΤΥΞΗ '' δεν θα έρθει ποτέ... .
Η οικονομία της χώρας, έχει τα μαύρα της τα χάλια. Η ανάπτυξη έχει καταντήσει να είναι …το πιο σύντομο ανέκδοτο, που το λένε οι συμπολίτες μας στα καφενεία, και γελάνε. Με χαράτσια και φόρους επί φόρων, καμιά ανάπτυξη δεν θα έρθει ποτέ. Και οι Ξένοι …μεγαλοεπενδυτές παίρνουν δρόμο, «μακριά από την Ελλάδα».
Ειδικά για τον τουρισμό, υπάρχει γεωπολιτική αστάθεια, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά. Καθώς ξέρουμε ότι ο τουρισμός είναι εξαιρετικά ευαίσθητος σε γεγονότα εντάσεων, οποιασδήποτε μορφής. Βλέπετε την ένταση που έχουμε με την Τουρκία. Εξακολουθούμε κι έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα, και με το προσφυγικό και το λαθρομεταναστευτικό και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει, το πως θα εξελιχθεί.
Αλλά και σε άλλα, πιο καθημερινά ζητήματα, δεν βλέπουμε φως.
Ελπίδα δηλαδή δεν βλέπετε πουθενά;;;
Η ελπίδα στα λόγια είναι εύκολη. Αλλά δεν έχει καμία απολύτως αξία. Το «εμπόριο» ελπίδας, μας έφερε εδώ που είμαστε.
Ελπίδα μπορούν να φέρουν μόνον οι πράξεις. Οι πράξεις, που θα καταφέρνουν θετικά αποτελέσματα, χειροπιαστά και μετρήσιμα. Από λόγια, χορτάσαμε… Τη ζωή μας όμως, τη διαμορφώνουν οι πράξεις. Για να γεννηθεί πραγματικά η ελπίδα, πρέπει:;;
Να σηκώσουμε αυτόν που γονατίζει. Πρέπει να σταθούμε στον διπλανό μας. Όχι μόνον πρέπει να απαλλαγούμε από την κακή νοοτροπία του «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα». Αλλά ακόμη κι αν «ψοφήσει», να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει ξανά «κατσίκα». Διότι μακροπρόθεσμα αυτό, είναι και δικό μας όφελος. Στην οικονομία, όλοι σχετιζόμαστε με όλους. Αυτό πρέπει επιτέλους να το συνειδητοποιήσουμε, και αντί να πιστεύουμε στο «ο σώζον εαυτόν σωθείτο», να κρατηθούμε όλοι μαζί χέρι–χέρι, για να ξαναβγούμε στο φως.
Ας ξεκινήσουμε να καθαρίσουμε τον τόπο από με δαύτους για να γλυτώσουμε..ότι και να σας έχουν τάξει...είναι τρίχες μπροστά σε αυτά που έρχονται..ακόμα και εσείς που είστε βολεμένοι δεν θα είστε για πολύ ακόμα..σκοπός τους είναι η διάλυση του Ελληνικού Λαού και της χωράς…ζούμε στην ομορφότερη χωρά του κόσμου...έχουμε την καλύτερη ποιότητα ζωής..πολιτισμό,ιστορία,ήλιο,θάλασσα..όλα αυτά τους είναι κόκκινο πανί…ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....κάποτε η Ελλάδα έδωσε τα φώτα στον παγκόσμιο πολιτισμό…το σχέδιο τους ξεκινάει από την Ελλάδα για να επεκταθεί παγκόσμια..ας κάνουμε την Ελλάδα πρώτη που θα ματαιώσει τα σχεδία τους….έχουμε την ευκαιρία και τη δύναμη…για την Ελλάδα μας..για τα παιδιά μας..για τα εγγόνια μας.. για μας!!!
Η Ελλάδα δεν μας χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ. Εμείς οφείλουμε τα ΠΑΝΤΑ στην πατρίδα μας.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ! ! !.
« ΠΑΤΡΙΣ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ » .
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply