Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΧΑΛΕΠΟΝ ΥΠΟ ΧΕΙΡΙΣΘΩΝ ΔΙΚΑΖΕΣΘΑΙ - ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


23 Φεβ. 2017: Ημέρα ντροπής και καταισχύνης για τη Δικαστική «Εξουσία»
Έρμαια των διαθέσεων και των απαιτήσεων του κομμουνιστικού όχλου, τρείς πλημμελειοδίκες και ένας εισαγγελέας (Β΄ΤΡΙΜ. ΠΛΗΜ. ΠΑΤΡΩΝ) εξευτέλισαν κάθε έννοια Δικαίου και παραβίασαν βάναυσα το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους, με την έκδοση απαλλακτικής απόφασης για το βαμμένο μπολσεβίκο «δήμαρχο» Πάτρας, κατηγορούμενο για παράβαση καθήκοντος και υπόδικο για το ίδιο αδίκημα κατ’ εξακολούθησιν (Δικάσιμος 27/4/17) κατόπιν αυτεπαγγέλτως ασκηθείσης ποινικής διώξεως.
Το δισκελές «σκεπτικό» της απόφασης που με τα βίας ψέλλισε ο προεδρεύων ήταν α) ότι για την απαγόρευση διαθέσεως δημοτικών χώρων στο Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατά την προεκλογική περίοδο δεν ήταν υπαίτιος ο κατηγορούμενος, γιατί ήταν υποχρεωμένος να εκτελέσει τις αποφάσεις του Δ.Σ. οι οποίες ειρήσθω εν παρωδώ, ήσαν παράνομες, διότι ελήφθησαν κατά παράβασιν δύο υπουργικών αποφάσεων (Απόφαση Υπουργού Εσωτερικών 1) 51800/31/12/14 και 2) 30233/31/8/15) και β) ότι για την οδηγία που κοινοποίησε ο μπολσεβίκος «δήμαρχος» σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες να μη χορηγούν έγγραφα στους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν έκφραση πολιτικής άποψης του κατηγορουμένου, στα όρια της νομιμότητας διότι (άκουσον άκουσον) δεν επετεύχθη ο σκοπός της.

Μετά την εκφώνηση της αποφάσεως «συνεχάρην» τους θλιβερούς αυτούς παράγοντες με τη φράση «ντροπή σας ξευτίλες» και αυτοί απεχώρησαν χωρίς να αντιδράσουν και με σκυμμένο το κεφάλι.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply