Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΓΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Ιωάννη Ταλαμπίρη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης. Τον κ. Ταλαμπίρη συνόδευαν οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές κ. Δημήτριος Χαραλαμπίδης και κ. Χρήστος Παπαποστόλου, ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε ήταν παρών και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παύλος Θωμαΐδης.
Η σύσκεψη, εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, είχε και ως αντικείμενο την ενημέρωση της νέας αστυνομικής ηγεσίας του νομού για τη γενική κατάσταση του νομού η οποία επηρεάσθηκε και επηρεάζεται από το ισχυρό κύμα προσφύγων-μεταναστών κυρίως την τελευταία διετία.
Κατά τη συνάντηση οι κύριοι Βεργίδης και Θωμαΐδης έθεσαν το ζήτημα της δραστικής παρέμβασης που έγινε στον νομό στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών δομών σε όλη τη χώρα. Κατατέθηκε και πάλι η δυσφορία της Περιφερειακής Ενότητας για την απόρριψη του αιτήματος για διατήρηση και λειτουργία ενός ακόμη Αστυνομικού Τμήματος στη νότια πλευρά του νομού.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής έλαβε τη διαβεβαίωση του Αντιπεριφερειάρχη για συνεχή συνεργασία και αρωγή σε κάθε περίπτωση που θα προκύψει ανάγκη. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply