Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » BINTEO - ''Οι φρουροί της ν. Παναγιάς Οινουσσών''
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Απάντηση στην προκλητικότητα της Τουρκίας - Οι εθνοφύλακες έφτασαν σε 10 λεπτά από τη Χίο
Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το αξιόμαχο των Ταγμάτων Εθνοφυλακής αλλά και την αποφασιστικότητα τους να προασπίσουν τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα εστάλη πριν λίγες ημέρες με  άσκηση που πραγματοποιήθηκε  στην 
ακριτική περιοχή της Παναγιάς Οινουσσών.
Όπως είχε δημοσιεύσει ο τοπικός ιστότοπος politischios.gr oι 30 εθνοφύλακες από το Τάγμα Εθνοφυλακής της 96 ΑΔΤΕ  «Χίος» ξεκίνησαν στις 09:00 το πρωί από το 3ο ΕΤΕΘ στη Λαγκάδα και με τα σκάφη των πεζοναυτών έφθασαν εντός 10 λεπτών στην ακριτική Παναγιά. Η άσκηση περιελάμβανε βολές με πραγματικά πυρά με όπλα G3, MG3, 50άρι M2 Browning και αντιαεροπορικές βολές εντός του κόλπου της Παναγιάς. Η άσκηση ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Ξεχωριστή όπως σημείωσαν συμμετέχοντες στην άσκηση ήταν η συμβολή του Μηχανικού της 96 ΑΔΤΕ που όλο το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε σκληρά ώστε να δημιουργηθούν δρόμοι και περάσματα στη βραχονησίδα, κάτι που διευκολύνει πλέον σημαντικά όσους υπηρετούν στο ακριτικό φυλάκιο.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο 









ΠΗΓΗ:http://blablaworldnews.blogspot.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply