Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΩΣ! 140.000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ… ΔΟΜΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ… ΜΟΥΤΖΕΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΓΡΟΘΟΙ Γ@Μ# ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ! (ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




140.000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ …’ΔΟΜΕΣ’ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!
(‘ΤΑ ΠΑΝΤΑ’ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …’ΜΟΥΤΖΕΣ’!)


Ύστερα από αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, θα χορηγηθούν ά μ ε σ α από τα Ελληνικά Πετρέλαια, 140.000 λίτρα (!) πετρελαίου στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, όπου τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ανάγκες είναι αυξημένες εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους.
Το θέμα απασχόλησε την συνάντηση που είχαν μέσα στον Ιανουάριο, στο υπουργείο ο πρόεδρος της ‘Ελληνικά Πετρέλαια’ Στάθης Τσοτσορός και ο διευθύνων σύμβουλος Γρηγόρης Στεργιούλης, με τον υφ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα…

Η παροχή δωρεάν πετρελαίου (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!) στοχεύει στην κάλυψη άμεσων αναγκών θερμάνσεως των μεταναστών και προσφύγων, που διαβιούν σε συνολικά δεκατρείς καταυλισμούς υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας.
Αναλυτικά, πρόκειται για τις ακόλουθες Δομές, που φιλοξενούν περίπου 6.000 πρόσφυγες:

Ο Όμιλος ‘Ελληνικά Πετρέλαια’, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, για την στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ενισχύει συστηματικά με τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, ανθρωπιστικές οργανώσεις, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φορείς.
Για τον σκοπό αυτό, έχει ήδη διαθέσει δωρεάν περισσότερα από 1.500.000 λίτρα πετρελαίου σε τουλάχιστον 180 σχολεία της χώρας και περισσότερους από 60 Φορείς και Οργανώσεις που επιτελούν κοινωνικό έργο.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΥΡΙΟΙ!
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ και αυτό είναι γιατί ΤΑΧΑ, δεν δίνουν ένα μήνα τζάμπα πετρέλαιο και στους φτωχούς Έλληνες, όταν δεν έχουν πάρει το επίδομα θερμάνσεως…
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ (καύσιμα!) ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ (χορήγηση!) ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΠΑΝΤΑ & ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ‘ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ’ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ, ΝΑ …»ΣΚΑΛΩΝΟΥΝ» ‘ΜΙΑ ΖΩΗ’, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΤΕΡΩΝ;;;


ΠΗΓΗ:hellasforce

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply