Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΉΤΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ .
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Αλέξανδρος από τον πρωτοπόρο Κιλκισιακό. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ''πλήρωσε'' στο 39' ένα τακτικό λάθος του στο τεχνικό transition από την αμυντική λειτουργία στην επιθετική και ενώ ήταν κάτοχος της μπάλας και δέχτηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις των ημιχρόνων στο 47΄και στο 91'. Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει πάρει άλλη τροπή αν ο Αλέξανδρος στις αντεπιθέσεις του και κυρίως στο 49' με τον Νίκο Βασιλειάδη ήταν πιο αποτελεσματικός απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα που έκανε σωτήρια επέμβαση. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος ποιοτικά και σαφώς πιο έμπειρος απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του Αλέξανδρου που αγωνίστηκε με 5 ποδοσφαιριστές κάτω των 18ετών. Στα θετικά επίσης καταγράφεται και η πολύ καλή απόδοση του νεαρού 15χρονου ‘ΕρλιΜπούσδρα ( γεννηθείς το 2002) ο οποίος πήρε φανέλα βασικού και κατάφερε να πείσει με την απόδοσή του και να αφήσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Διακριθέντες για τον Αλέξανδρο οι πολύ καλοί Ραφαήλ Κωστελίδης και Φώτης Παμπουκίδης.

Σύνθεση : Κωστελίδης, Βασιλειάδης, Σεφερίδης, Ψωμιάδης, Τσιμπούκας, Γιαξής, Ορφανίδης (85’ Μποσταντζίδης), Παμπουκίδης, Ιωαννίδης, Μπούσδρα (46' Ντουντούκης), Αλεξανδρίδης (60' Μπαρχουνταρασβίλι).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply