Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ)

  Εφημερίς Εστία Καί κατηγορεῖτε ἐμᾶς γιά ὑπερπατριωτισμό ἐπειδή σᾶς λέμε ὅτι κάνετε διάλογο μέ τόν λάθος ἄνθρωπο; – Οἱ ἀσύλληπτα προκλητι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ – ΦΙΝΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ NAVTEX ΤΗΣ ΆΓΚΥΡΑΣ 23/10/2024 - 19:45ΜΜ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Νέες αξιώσεις στο Αιγαίο θέτει η Τουρκία με την νέα προκλητική NAVTEX που εξέδωσε χθες.

    Την περασμένη Παρασκευή, στις 18 Οκτωβρίου, ο ελληνικός σταθμός της Λήμνου εξέδωσε NAVTEX αναφέροντας πως θα πραγματοποιηθούν ερευνητικές εργασίες μεταξύ των νησιών Χίου και Λέσβου από τις 20 έως τις 25 Οκτωβρίου για την εγκατάσταση καλωδίου. Η σχετική έρευνα θα γινόταν από το πλοίο O/V AEGAEO.

    Χθες το βράδυ οι αρχές στην Τουρκία προχώρησαν στην έκδοση αντι-NAVTEX μέσω της οποίας δηλώνουν προκλητικά και θρασύτατα πως κάποια σημεία των ερευνών που θέλει να κάνει η Ελλάδα αποτελούν τουρκική υφαλοκρηπίδα τα όρια της οποίας μένει να καθοριστούν από τα παράκτια κράτη! Συνεχίζοντας αναφέρουν πως η εν λόγω περιοχή είναι στην αρμοδιότητας της Τουρκίας και οι έρευνες θα πρέπει να συντονίζονται από τις αρχές της χώρας!

    Ουσιαστικά πρόκειται για μία επανάληψη του περιστατικού στην Κάσο που αφορούσε πάλι την πόντιση καλωδίων, περιστατικό το οποίο ήταν εξαιρετικά σοβαρό αλλά αγνοήθηκε πλήρως από την ελληνική κυβέρνηση η οποία τήρησε σιγή για το ζήτημα!

    Η συγκεκριμένη τουρκική πρόκληση έρχεται μόλις λίγες μέρες πριν την συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν με την Τουρκία να δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της στο Αιγαίο!



    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply