Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ)

  Εφημερίς Εστία Καί κατηγορεῖτε ἐμᾶς γιά ὑπερπατριωτισμό ἐπειδή σᾶς λέμε ὅτι κάνετε διάλογο μέ τόν λάθος ἄνθρωπο; – Οἱ ἀσύλληπτα προκλητι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ – ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ (ΣΕΡΒΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) 23/10/2024 - 18:45ΜΜ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Το δημόσιο χρέος των χωρών της Ευρωζώνης αυξήθηκε από 87,8% το πρώτο τρίμηνο σε 88,1% του ΑΕΠ στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2024, ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat, γράφει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.

    Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το δημόσιο χρέος στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2024 ανερχόταν στο 81,5% του ΑΕΠ, το οποίο αντιπροσωπεύει αύξηση 0,2 ποσοστιαίων μονάδων σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

    Η πιο υπερχρεωμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης την αναφερόμενη περίοδο ήταν η Ελλάδα με χρέος 163,6% του ΑΕΠ, ακολουθούμενη από την Ιταλία με χρέος 137% του ΑΕΠ και τη Γαλλία με χρέος 112,1% του ΑΕΠ.

    Αντίθετα, η λιγότερο χρεωμένη χώρα της Ευρωζώνης είναι η Βουλγαρία με χρέος 22,1% του ΑΕΠ, ακολουθούμενη από την Εσθονία με 23,8% και το Λουξεμβούργο με 25,7% του ΑΕΠ.

    Τα στοιχεία για το χρέος της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2024 θα δημοσιευθούν στις 22 Ιανουαρίου 2025, προστίθεται στην ανακοίνωση.

    Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ



    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply