Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ" ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ

  Βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες με θέμα: «Ο δρόμος της αυτογνωσίας» στο Πολύκαστρο Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     



    Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, που πραγματοποιήθηκαν χθες, στο Μνημείο Ηρώων και Πεσόντων του Δημοτικού Πάρκου Κιλκίς, με διοργανωτική ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

    Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήριος τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των αγωνιστών που πολέμησαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

    Ακολούθησε ομιλία για τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου από τη Διευθύντρια του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς Μαρία Βαβουλίδου.

    Το τελετουργικό ολοκληρώθηκε με τρισάγιο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο στο Δημοτικό Πάρκο, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply