Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

  Πρωτοφανή τα γεγονότα που συμβαίνουν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ!  Άνθρωποι που κατέλυσαν τις δημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων και θυμίζο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Ο Ευρωβουλευτής της «ΝΙΚΗΣ», Νικόλαος Αναδιώτης, κατέθεσε αρμοδίως ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις προθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα των συνεχών παραβιάσεων της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Πρόεδρο του κράτους των Σκοπίων, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα.

    Ο κ. Αναδιώτης τόνισε ότι η παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι πασιφανής και κατάφωρη, καθώς η κυρία Σιλιάνοφσκα προσπαθεί να δημιουργήσει προηγούμενο, αποκαλώντας τη χώρα της «Μακεδονία» τουλάχιστον σε 500  έως σήμερα καταγεγραμμένες περιπτώσεις από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι σχετικές ανακοινώσεις στις οποίες επιδιδόταν μετά από κάθε συνάντηση με Πρέσβεις Κρατών-Μελών και εκπροσώπους ευρωπαϊκών φορέων, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD),  η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB), ΟΑΣΕ/OSCΕ, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (EEAS).

    Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής υπογράμμισε ότι όλα τα παραπάνω συνιστούν συστηματικές «ουσιώδεις παραβιάσεις» κατά τη διεθνή ορολογία, που, σύμφωνα με τη Σύμβαση της Βιέννης για το Δίκαιο των Συνθηκών, του 1969, δίνουν το δικαίωμα στην Ελλάδα να ζητήσει τη λύση και κατάργηση της Συμφωνίας (άρθρο 60 παράγραφος 1).

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply