Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

  Ο λόγος για την εγκληματικότητα των νέων παιδιών και των εφήβων είναι κάτι που ταράσσει την οικογενειακή γαλήνη και γενικότερα την ασφάλε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Το Κιλκίς έκοψε πρώτο το νήμα κατακτώντας τον τίτλο του πιο επιτυχημένου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής στην ιστορία της διοργάνωσής του! Στην έδρα του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς συγκεντρώθηκαν το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου οι εθνικές αθλητικές αποστολές της Ελλάδας, της Κροατίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας, με την τελευταία να αναδεικνύεται σε χρυσή βαλκανιονίκη των αγώνων.

    Την έναρξη του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής και των διεθνών του αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με αναφορές στις αξίες του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας που υπηρετεί η αθλητική εκδήλωση και αφού ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές για την επιλογή του Κιλκίς, ως χώρου φιλοξενίας της βαλκανικής συνάντησης, πρότεινε να υπάρξει και συνέχεια, ώστε να δημιουργηθεί μια επιτυχημένη παράδοση ιππικών διοργανώσεων στην περιοχή μας. Ευχήθηκε, τέλος, την ευόδωση των προσπαθειών των αθλητών στους αγώνες ιππασίας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Κωνσταντίνος Καρακασίλης.

    Στην ιππική διοργάνωση προστέθηκε, για πρώτη φορά φέτος, η κατηγορία του Βαλκανικού Κυπέλλου για έφηβους και νέους ιππείς με σημαντικές διακρίσεις της χώρας μας, ενώ στο τέλος των αγώνων η βαλκανική σημαία παραδόθηκε στη Ρουμανία, η οποία θα διοργανώσει το επόμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

    Τη διοργανωτική μέριμνα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής είχαν ο Δήμος

    Κιλκίς, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς.  










    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply