Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ, Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ

  Ποδιά και πειθαρχία πίσω, για να πάμε μπροστά Σχολική ποδιά… ένδειξη σεβασμού στην ισότιμη εκπαιδευτική προσφορά του σχολείου. 1965, ο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;;;
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Καλ. Σουφλή: ΚΑΨΑΤΕ 104 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρά στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη

    Ξυπνά από τον «λήθαργο» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

    Για ποιόν λήθαργο μιλάτε βρε ηλίθιοι;;;

    ΠΟΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ;;;

    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΣΤΕ… ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ…

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ… ΚΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ…

    Καλλιόπη Σουφλή


    ΤΟ 2010, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ. ΜΠΕΤΕΝΙΩΤΗΣ, ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ (ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΙΟ).

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΣΧΕΔΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΥΛΙΚΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΦΩΤΟΤΥΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚοι ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ… ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΟ, ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ;;;

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΣ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΡΝΗ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ…

    Την πρόταση για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής, με στόχο την απόδοση ευθυνών για το εγκληματικό ατύχημα και το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος, ετοιμάζεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Στο πλαίσιο της σημερινής (11/10) συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς, προανήγγειλε πως η πρόταση θα κατατεθεί την ερχόμενη Τετάρτη (16/10).

    Μάλιστα, απηύθυνε κάλεσμα στα κόμματα του προοδευτικού χώρου για την συνυπογραφή της πρότασης, υποστηρίζοντας πως πρέπει να υπάρχει ένα κοινό περιβάλλον συνεννόησης όσον αφορά αυτό το θέμα.


    Αναλυτικότερα, όπως δήλωσε Νίκος Παππάς:

    «Με απόφαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας, σας ανακοινώνουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα καταθέσουμε πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής για το μπάζωμα στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

    Μπορεί να έχει περάσει κάποιος καιρός αλλά η “μάχη” που δίνουμε, είναι για να αποκαταστήσουμε την σχέση του κράτους με την Πολιτεία. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία εννοούν όσα λένε, δεν έχουν πάρα να ανοίξουν την πόρτα για τη διερεύνηση.

    Καλούμε καταρχήν τα κόμματα του προοδευτικού χώρου να συνηγορήσουν και να συνυπογράψουν. Πιστεύουμε ότι εδώ βρίσκεται ένα πεδίο συνεννόησης, προσδοκούμε».





    ΠΗΓΗ: https://attikanea.info/

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply