Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την λαίλαπα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της πολιτικής του Μητσοτάκη σε όλες τις πλευρές τις ζωή ς τους, από το μπακάλικο της γει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΠΟΣΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Η προστασία και η φροντίδα των ζώων είναι το μήνυμα που εκπέμπει η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, σκοπός της οποίας είναι να ενθαρρύνει την κοινωνία να αντιμετωπίσει με σεβασμό και συμπάθεια τα πλάσματα με τα οποία μοιραζόμαστε τον πλανήτη. Καθήκον όλων είναι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά τους και να σταθούμε απέναντι σε κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος των ζώων, στην εγκατάλειψή τους και σε κάθε ενέργεια που εκθέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο.

    Ο Δήμος Κιλκίς, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, μεριμνά, με συνέπεια, για τη βελτίωση των συνθηκών ευζωίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, την προώθηση των υιοθεσιών, πρόταση την οποία απευθύνει σε όλους όσοι αγαπούν τα ζώα και θέλουν να αναλάβουν τη δέσμευση της φροντίδας τους, και την στεγαστική αποκατάστασή τους σε μια σύγχρονη δομή καταφυγίου που θα κατασκευαστεί στο Σταυροχώρι.

    Η αγάπη για τα ζώα, το ενεργό ενδιαφέρον για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς είναι απόδειξη του πολιτισμού και της παιδείας μιας οργανωμένης κοινωνίας.

    Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και ας προωθήσουμε τις αξίες της φιλοζωίας.

    Κάθε ζωή έχει αξία!


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply