Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την λαίλαπα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της πολιτικής του Μητσοτάκη σε όλες τις πλευρές τις ζωή ς τους, από το μπακάλικο της γει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ ΚΑΙ Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Με τον πρόεδρο και τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεως Στρατιωτικών και της Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός .

    Οι στρατιωτικοί εξέφρασαν στον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ την απογοήτευσή τους για  την  συνεχιζόμενη  απαξίωση  του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων από την κυβέρνηση, καθώς, όπως υπογράμμισαν, απουσιάζει το ουσιαστικό και έμπρακτο ενδιαφέρον της για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

    Επίσης μοιράστηκαν μαζί του τα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κλάδος τους,  όπως το συνταξιοδοτικό επαγγελματιών οπλιτών, η υπερεργασία καθώς ζητούν να ψηφιστεί προεδρικό διάταγμα σχετικά με τον χρόνο εργασίας του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και η παραμετροποίηση κριτηρίων μεταθέσεων στελεχών με θέσπιση ειδικής μεταθετικότητας με κριτήριο τα έτη πραγματικής υπηρεσίας.

    Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ  εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον ελληνικό στρατό και εξήρε το φιλότιμο και τη φιλοπατρία που τον χαρακτηρίζει. “Είστε από τους πιο αδικημένους κλάδους, τα δικά σας προβλήματα δεν είναι κοινωνικά, αλλά εθνικά” είπε απευθυνόμενος στα μέλη της Ε. Σ.ΠΕ. Ε.Κ και τους υποσχέθηκε πως η ΝΙΚΗ,  μέσω του κοινοβουλευτικού της έργου, θα ενεργήσει προκειμένου να προωθήσει τα δίκαια αιτήματά τους.


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply