Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Το Κίνημα ΝΙΚΗ καταγγέλλει τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτη, ο οποίος σε συνέντευξή του, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, αναφέρθηκε στην οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών ως τη βασική πηγή των προβλημάτων με την Τουρκία. Η κυβέρνηση με τις δηλώσεις αυτές επιχειρεί να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό, προωθώντας ένα ανυπόστατο αφήγημα ελληνοτουρκικής φιλίας που ισοδυναμεί με υποχωρητικότητα και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα. Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα είναι η διαρκής και συστηματική προσπάθεια  της Τουρκίας για επέκταση.

Η ιστορία έχει δείξει ότι η υποχωρητικότητα απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό δεν οδηγεί σε ειρήνη αλλά, αντίθετα, ενθαρρύνει την γείτονα σε περισσότερες διεκδικήσεις.

Αντί η κυβέρνηση να προωθεί αφηγήματα αδράνειας και συμβιβασμού, θα έπρεπε να διασφαλίζει την εθνική μας κυριαρχία και να προασπίζει σθεναρά τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνισμού στο πλαίσιο του Ενωσιακού Δικαίου.

Το Δημοκρατικό-Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ  αγωνίζεται αταλάντευτα για  την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και δεν σταματάει να υπενθυμίζει στην κυβέρνηση τις υποχρεώσεις της απέναντι στον ελληνικό λαό.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply