Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ο Πέτρος Παππας, βουλευτής Κιλκίς, βρέθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega” και χαρακτήρισε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής βίαιη ανατροπή της βούλησης του κόσμου.

 

Τόνισε πως δεν μπορεί μια ομάδα προερχόμενη από το 3% του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργεί αναχώματα και να μην αφήνει το κόμμα να εξελιχθεί και να προχωρήσει σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής, σε ένα σύγχρονο κόμμα αντίστοιχο στη βούληση των χιλιάδων μελών του, που προέρχονται από το δημοκρατικό χώρο.

Επίσης, ο βουλευτής Κιλκίς, είπε μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να εκπροσωπείται επί μακρόν από μια μη εκλεγμένη ηγεσία κι έθεσε ως τελεσίγραφο των δεκάδων χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ την άμεση προσφυγή στην βάση του ΣΥΡΙΖΑ το αργότερο ως τα μέσα Νοεμβρίου.

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως περιμένει να δει τις πλατφόρμες των υποψηφίων προέδρων και πως αυτές θα απαντούν στις επιταγές της βάσης του κόμματος για τον ριζικό μετασχηματισμό του σε μια ευρεία προοδευτική παράταξη.



Πέτρος Μ. Παππάς

Βουλευτής Κιλκίς,

Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας | ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply