Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει τα εξής:

       


        Πριν από την έλευση του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι έμπροσθεν του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, η πόλη του Κιλκίς και η Ιερά μας Μητρόπολη θα έχει την μεγίστη ευλογία να υποδεχτεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:15 τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και Αγίας Αικατερίνης Κιλκίς.

        Το τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας θα παραμείνει στον ως άνω Ιερό Ναό έως το πρωί του Σαββάτου της 21ης Σεπτεμβρίου. Καθημερινά θα τελούνται πολλές Λατρευτικές Ακολουθίες και Ιερά Μυστήρια ώστε να τονωθεί πνευματικά ο ευσεβής λαός του Θεού και να λάβει τη χάρη του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. 

        Ας προσκυνήσουμε όλοι τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου και ας τον παρακαλέσουμε να μας δίνει ειρήνη και υγεία σώματος και ψυχής

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply