Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ..............
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην εκπομπή  «Σήμερα» παραχώρησε χθες το πρωί ο Βουλευτής Κιλκίς και αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς.

 

Ο κ. Παππάς επισήμανε πως οι πολίτες  ενδιαφέρονται να βρίσκουν γιατρούς στα νοσοκομεία, να βρίσκουν ακίνητα να νοικιάσουν σε ανεκτές τιμές και να μην πληρώνουν για τα αναγκαία της καθημερινότητας τους, μια περιουσία.

 

Όπως τόνισε ο ίδιος, ο κόσμος κουράστηκε από τις ανούσιες συζητήσεις για τις -συχνά άνευ περιεχομένου - πολιτικές ταμπέλες της αριστεράς, της κεντροαριστεράς και της δεξιάς.

 

Επιπλέον, ο κόσμος κουράστηκε με τις προσωπικές  στρατηγικές και την περιφερόμενη μίζερη εσωστρέφεια ενός πολιτικού προσωπικού, ξεπερασμένου και εν πολλοίς απαξιωμένου, στην συνείδηση της πλειοψηφίας.

 

Ο βουλευτής Κιλκίς κατέληξε λέγοντας πως η νέα Δημοκρατική Παράταξη με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη θα φέρει την Αλλαγή που απαιτεί επιτακτικά  πλέον η κοινωνία.

 

 

Πέτρος Παππάς

Βουλευτής Κιλκίς

Αν. Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply