Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΓΙΔΗ ΣΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ Δ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


        «Η λεκτική επίθεση του δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Κυριακίδη κατά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, εμού προσωπικά και κατ επέκτασιν κατά των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού της Π.Ε Κιλκίς, στη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, μας  θλίβουν και προκαλούν δυσάρεστη εντύπωση όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους πολίτες του νομού μας .
        Πολύ δε περισσότερο όταν οδηγεί σε ανούσιες διαμάχες ή και αντιπαραθέσεις, όταν αυτό που πρέπει και χρειάζεται είναι η συνεργασία των ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού για την επίτευξη του στόχου της ευημερίας των πολιτών.
        Εμείς, συνεχίζουμε και εργαζόμαστε σταθερά στην κατεύθυνση αυτή της συνεργασίας, της ενότητας  δίχως διχαστικές γραμμές ή νοοτροπίες οι οποίες όχι μόνο δεν τιμούν, αλλά, πρωτίστως προσβάλλουν όσους τις επιλέγουν.
        Εφόσον κάποιοι επιλέγουν να τοποθετούνται με ειρωνεία απέναντι μας, τότε θα τους παροτρύναμε πριν το κάνουν να ενημερωθούν αρκούντως και καταλλήλως για το εάν όλα όσα δηλώνουν έχουν στέρεη βάση. Διότι, αρκεί και μια μόνο λανθασμένη πληροφορία ή κάτι που δεν γνωρίζουν για να τους διαψεύσει» .

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply