Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την λαίλαπα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της πολιτικής του Μητσοτάκη σε όλες τις πλευρές τις ζωή ς τους, από το μπακάλικο της γει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » » ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΓΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ)
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση



    Μετά τις δηλώσεις για το Νοσοκομείο Κιλκίς των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Παππά, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Στέφανου Παραστατίδη, του Πατριωτικού Κινήματος  ΝΙΚΗ Νικολάοτ Παπαδόπουλου και την απουσία- αφωνία – αδιαφορία – άρνηση, της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά, σήμερα θα ακούσετε και θα δείτε τα σχόλια από τον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ κ. Ανδρέα Βεργίδη.

    Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεών του – πάντα κατά την γνώμη μας – είναι τα παρακάτω:

    -        Για το καυτό θέμα του Νοσοκομείου Κιλκίς θα σας πω μία συνομιλία που είχα με τον πρώην Διευθυντή του Κ.Υ. Πολυκάστρου κ. Περπερίδη. Μου είπε: «κ. Αντιπεριφερειάρχα σε 2-3 χρόνια πάρα πολλοί γιατροί του ΕΣΥ συνταξιοδοτούνται και οι θέσεις δεν θα αναπληρωθούν, κάτι πρέπει να κάνουμε!»

    -        Έχω ενημερωθεί από τον Σύλλογο των Ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο Κιλκίς  καθώς και από τον πρόεδρο του νοσηλευτικού προσωπικού των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς που κρούουν όχι τον κώδωνα αλλά την καμπάνα του κινδύνου.

    -        Υπάρχει πρόβλημα έλλειψης Ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και ειδικά στην Παθολογική Κλινική.

    -        Υπάρχουν προβλήματα και στις προμήθειες και επάρκεια του ιατρικού υλικού.

    -        Δεν πρέπει να βλέπουμε το νοσοκομείο Κιλκίς ως Κ.Υ. και να πηγαίνουμε στην Θεσσαλονίκη.

    -        Τα προβλήματα υπήρχαν πάντα, όμως ήταν διαχειρίσημα, τώρα με τις συνταξιοδοτήσεις, τις αποχωρήσεις και μη πλήρωσης των κενών θέσεων των γιατρών, το πρόβλημα μεγάλωσε και οι κλινικές υπολειτουργούν

    -        Εμείς όλοι μαζί, οι τρεις βουλευτές του Ν. Κιλκίς, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχοι και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, Ιατρικός σύλλογος, Φαρμακευτικός σύλλογος, να κάνουμε μία συνάντηση και να διατρανώσουμε ενωμένοι το πρόβλημα και να τεθεί από μία επιτροπή στον αρμόδιο Υπουργό.

    -        Οι πολίτες για ασήμαντα ή μικρότερης σημασίας θέματα ξεσηκώνονται, κάνουν πορείες και για το μεγαλύτερο και καυτό θέμα της Υγείας τους αδιαφορούν.

    -        Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:




     

    https://www.youtube.com/watch?v=gfodfHpa9_4

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply