Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » » » ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΙΛΑΤΕ ΩΣ ΑΡΧΑΙΛΟΓΟΣ Ή ΩΣ ΥΠΟΥΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης πιστεύει πως επειδή είναι κάτοχος πτυχίου από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό, ότι μπορεί να γνωρίζει καλύτερα, από έναν διδάκτορα Ιατρό καρδιολογίας και νυν βουλευτή, τα θέματα της Ιατρικής!

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν υλοποιεί αυτά που υποσχέθηκε, περί προσλήψεων Ιατρών και απειλεί τους ελεύθερους επαγγελματίες Γιατρούς, πως θα πρέπει αυτοί να καταθέσουν προτάσεις ώστε να βγουν οι εφημερίες των δημόσιων νοσοκομείων. Πιστεύει πως οι ιδιώτες γιατροί εμποδίζουν ή δεν επιτρέπουν τις προσλήψεις!

Δείτε την φωτογραφία από την εφημερίδα «δημοκρατία»



Δείτε το βίντεο.  


https://www.youtube.com/watch?v=RD-SPHLcQhk


Εφημερίδα    δ     η      μ       ο      κ      ρ       α      τ      ί      α     σελ.11  9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024.

Κόντρα Γεωργιάδη – Παπαδόπουλου για το Astra Zeneca

Σε ευθεία ρήξη με τον βουλευτή της ΝΙΚΗΣ Νίκο Παπαδόπουλο, με φόντο τις παρενέργειες, όπως κατήγγειλε ο βουλευτής, του εμβολίου ;AstraZeneca, ήρθε ο Υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος για πολλοστή φορά επιτέθηκε σε όλους όσοι  έχουν εύλογες επιφυλάξεις για τον εμβολιασμό κατά της πανδημίας, βλέποντα παντού ψεύτες, εχθρούς και συνωμοσιολόγους.

«Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να ευθύνεται για καμία παρενέργεια  τρία χρόνια μετά την χορήγησή του. Όλη η ερώτηση σας ανήκει στην σφαίρα της συνωμοσιολογίας»  ισχυρίστηκε ο Υπουργός Υγείας τονίζοντας ότι η θνησιμότητα στους πολίτες που δεν εμβολιάστηκαν είναι  30 φορές μεγαλύτερη από αυτήν σε όσους εμβολιάστηκαν! «Παίρνεται κόσμο στον λαιμό σας με όσα λέτε μόνο και μόνο για να κερδίσετε ψήφους» είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΙΚΗΣ, συστήνοντας στις ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν ειδικά τώρα, που υπάρχει έξαρση του κωρονοϊού με νέο στέλεχος.

Αυτό που επεσήμανε πάντως από την πλευρά του ο βουλευτής είναι πως η AstraZeneca αναγνώρισε για πρώτη φορά ότι το εμβόλιο για τον  κωρονοϊό μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες, όπως θρόμβωση, καθώς σε δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε στην Μεγάλη Βρετανία κατά της εταιρίας  παραδέχτηκε σε δικαστικό έγγραφο ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει ΤΤ, δηλαδή θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοκυτταροπενίας το οποίο χαρακτηρίζεται από θρόμβους και χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων στο άνθρωπο.

Απαντώντας, ωστόσο, στην ερώτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε πάλι να επιστρέψει στις ειρωνείες καθώς όπως είπε, «μου κάνει εντύπωση μεγάλη πάντα ένας κάτοχος πτυχίου από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό να πρέπει να εξηγώ αυτονόητα ιατρικά πράγματα σε χειρουργό καρδιολογίας»

Επί της ουσίας, πάντως, αυτό που υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πως το εμβόλιο της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν συμβατικής τεχνολογίας, σε αντίθεση με τα άλλα δύο που χρησιμοποίησαν την τεχνολογία MRNA  και ο λόγος που αποσύρθηκε είναι διότι δεν χορηγείται, ενώ επικράτησε το εμβόλιο της Pfizer.

 

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΕΣΥ!

Την λήψη ακόμα πιο δραστικών μέτρων για την αντιμετώπιση των κενών στο ΕΣΥ προανήγγειλε  από του βήματος της Ολομέλειας  ο Άδωνις Γεωργιάδης , υποστηρίζοντας πως  «είμαι πολύ κοντά στο να αποφασίσω  πιο δραστικά μέτρα ως προς  το πώς οι γιατροί ενός νομού ή μιάς περιοχής θα στελεχώνουν ή όχι τα δημόσια νοσοκομεία.  Μιλώ για τους ιδιώτες γιατρούς» προσθέτοντας πως είναι ”παντελώς αδιανόητο»  ένας ιδιώτης παθολόγος να αδιαφορεί για το νοσοκομείο δίπλα του.

Οι προειδοποιήσεις έλαβαν χώρα  με φόντο την υποστελέχωση του Νοσοκομείου Σπάρτης  με τον υπουργό να απευθύνει έκκληση στον τοπικό ιατρικό σύλλογο να καταθέσει προτάσεις ώστε να βγουν οι εφημερίες!


ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος από το 1973

Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ»  1979-1980

Συνεργάτης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,  ¨ΧΡΟΝΟΣ» και «ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ»

Δημιουρός της “gnomi web tv  «kilkiswebtv” και  «kilkiswebnews.press»

Ραδιοφωνικός παραγωγός  στο «εναλλακτικό ραδιόφωνο» 1989 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Ράδιο Σύνορα» του Θεόφιλου Μασμανίδη.

Ο μοναδικός  (πρώην)  Διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο ΝΑΤΟ και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από το Ν. Κιλκίς.

Ο μόνος δημοσιογράφος με τις περισσότερες αποκλειστικές συνεντεύξεις με αρχηγούς κομμάτων, υποψηφίων Ευρωβουλευτών, εκλεγμένων Ευρωβουλευτών, Υπουργών Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, Υφυπουργών, βουλευτών και πολιτικών μη Κιλκισιωτών, καθηγητές πανεπιστημίων, μεγάλοι αθλητές, συγγραφείς που τα βιβλία τους έγιναν  μπεστ σέλερ. Πολούς γνωστούς τραγουδιστές, ηθοποιούς, καθηγητές δημοσιογραφίας και  δημοσιογράφους παγκοσμίως γνωστούς, καθώς και ζωγράφους.

Επίσης στρατηγοί, στρατάρχης, Μητροπολίτες, ηγούμενοι κ.λ.π.  Και φυσικά πρόσωπα της Κιλκισιώτικης κοινωνικής,  πολιτικής, αθλητικής, επιστημονικής ζωής.

«Όταν σωπαίνεις, εκεί που πρέπει να μιλήσεις, τότε και τον Θεό θα τον κάνεις εχθρό σου και τον αδελφό σου θα βλάψεις.» - Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

 

Γαλ. Δ΄16 «Ώστε εχθρός υμών γέγονα αληθεύων υμίν»

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: «Ώστε τώρα έγινα εχθρός σας, επειδή σας λέω την αλήθεια;»

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: Θα λέμε την αλήθεια χωρίς καμία προσπάθεια να συμβιβαστούμε με την σκέψη των πολλών ή ακόμη και των ισχυρών. Όσο δε στα θέματα ηθικής και ειλικρίνειας, θα λέμε το σωστό και το πρέπον.

Δεν πρέπει να παλεύεις με γουρούνια, διότι και σε κυλούν στην λάσπη και αυτοί θα το ευχαριστηθούν.

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ: «Ο Εθνικισμός είναι μορφή της ενέργειας. Η ενέργειά μου με κάνει Εθνικιστή»

ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαιτητής ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής, πρώτος στις εξετάσεις το 1983.

Διακεκριμένος manager  της ασφαλιστικής εταιρίας Nationale Nederlanden,

Επιβλέπων Μηχανικός των Δημοτικών σχολείων Πολυκάστρου, 4ου, 2ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς.  Των Γυμνασίων Πολυκάστρου, Βαπτιστή καθώς και του Γυμνασίου Σ.Σ. Μουριών.   Των Λυκείων 2ου Κιλκίς, Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς, ΤΕΛ Αξιούπολης και Γενικού Λυκείου Πολυκάστρου.

Τέλος έργα οδοποιϊας, ύδρευσης, αποχέτευσης και μικρά τεχνικά έργα στην Δ.Τ.Υ. Ν. Κιλκίς και  ΤΥΔΚ Ν. Κιλκίς, από τις 16 Απριλιου του 1973 έως 16/4/2008.

Εκτός Δημοσίου: Εργοταξιάρχης "Ανακαίνισης ενός διαδρόμου του αεροδρομίου Ελληνικού" 1972-73

Εργοταξιάρχης "Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Καστοριάς" από  όρος Βίτσι (Βυσινιά - Οξυά)

Εργοταξιάρχης 'Ασφαλτόστρωση δρόμου προς Παναγία Σουμελά και ασφαλτόστρωση οδών εντός της πόλεως της Βέρροιας.

Τεχνικός Σύμβουλος εκτέλεσης των στρατιωτικών κατοικιών στο Πρωτοκκλήσι Σουφλίου Έβρου  1989.

 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply