Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Πολιτικό μήνυμα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή με την Δημιουργία - κοινότητα πολιτών, Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη, προς τους νέους του Κιλκίς.

 

Οι άνεργοι στην χώρα έχουν ξεπεράσει το 1.000.000 νέους/νέες και όχι μόνο.

.

Η ακρίβεια, οι χαμηλοί μισθοί, και η ανεργία σας οδηγούν στην μετανάστευση ή σε εποχιακές εργασίες με μηδενική προοπτική.

 

Για την γενιά σας  που ζει με χαμηλούς μισθούς, δίχως ακίνητη περιουσία, και σχεδόν καθόλου αποταμίευση ή επενδυτική δυνατότητα, και που οι προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης  δεν φαίνεται να είναι ευνοϊκές για τα επόμενα χρόνια, κανένα πολιτικό κόμμα από αυτά που είναι στην βουλή, δεν ενδιαφέρεται για εσάς.

 

Η έρευνα της Μetron Analysis και της Cerved Property Services, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, κατέληξε στο παρακάτω συμπέρασμα το οποίο αφορά κυρίως τους νέους και τις νέες αυτής της χώρας.

 

Δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς αλλά και ενοικίασης κατοικίας από τους Έλληνες, λόγω των χαμηλών μισθών και των υψηλών, στον αντίποδα, τιμών των κατοικιών. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα το οποίο καταλήγουν όλες οι έρευνες του τελευταίου διαστήματος.

 

Στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, μην αφήσετε αυτούς που καταστρέφουν την προοπτική και τα όνειρα σας να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

 

Έχετε επιλογή, Δημιουργία_κοινότητα πολιτών.

 

Δημοσθένης Μ.Τριανταφυλλίδης

   Γεωπόνος ΑΠΘ, ΜΒΑ, M.Sc

 

 

Τηλέφωνο : 2310587254 - Κινητό : 6908825117

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply