Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

27.9.24 Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

  Την Τετάρτη   θα βρίσκεται στο Κιλκίς   (Πολύκαστρο και Κιλκίς) ο  Νίκος Ανδρουλάκης,  γιά την προεκλογική του περιοδεία ενόψει των αρχαιρ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ_ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ, ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Αυγενάκης, στις δηλώσεις του μαζί με τον Επίτροπο Γεωργίας, παραδέχτηκε δημόσια, μετά ειδικά από το πρόστιμο των 283 εκ € προς την χώρα λόγω παράνομων αγροτικών ενισχύσεων, ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα διαφάνειας με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

    Το περίεργο είναι ότι στις τέσσερεις πιο παραγωγικές περιφέρειες της χώρας (Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης) καταβλήθηκε το ποσό των 37,5 εκ. ευρώ.

    Από την άλλη μόνο στην Κρήτη πληρώθηκαν 34,1 εκ. ευρώ. Ειδικά στο Ηράκλειο πληρώθηκε σε 37.200 παραγωγούς (το 14% της χώρας) το ποσό των 23,8 εκ. ευρώ (το 20,2% της χώρας).

     

    Είναι πια γεγονός και αποδεικνύεται με τα στοιχεία πληρωμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ότι η ΝΔ και ο κ.Αυγενάκης χτίζουν στην πλάτη και στην τσέπη των αγροτών, κομματικό στρατό οι οποίοι θα τους ψηφίζουν.

     

    Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραδέχτηκε δημόσια, ότι η ΝΔ δεν έχει όραμα και πολιτική για τον αγροτικό τομέα.

     

    Στις Ευρωεκλογές, μην αφήσετε πολίτες του Κιλκίς, αυτούς που καταστρέφουν την Οικονομία και τον Αγροτικό τομέα να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

     

    Στις Ευρωεκλογές έχετε επιλογή Δημιουργία _ Κοινότητα πολιτών.

     

     

     

    Δημοσθένης Μ.Τριανταφυλλίδης

     

       Γεωπόνος ΑΠΘ, ΜΒΑ, M.Sc

       Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply