Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » » ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ο Βουλευτής Κιλκίς και αν. Τομεάρχης Υγείας, κ. Πέτρος Παππάς, κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά, με αφορμή την επιστολή της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.) προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τις παράνομες ενέργειες του Αναπληρωτή Διοικητή, του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Αλεξάνδρα,”  που αφορούν στην αιφνιδιαστική  αντικατάσταση των  επιστημονικά υπεύθυνων τμημάτων.

 

Πιο συγκεκριμένα, στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), χωρίς την ύπαρξη σχετικής εισήγησης από το διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, παραβιάζοντας την κείμενη νομοθεσία, έγινε αντικατάσταση της επιστημονικά υπεύθυνης του εν λόγω τμήματος.

 

Κατόπιν τούτων, ο Βουλευτής κ . Πέτρος Παππάς κατέθεσε ως Αναφορά στην Βουλή, την επιστολή της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος καλώντας τον Υπουργό Υγείας να  ενημερώσει για τις δικές του ενέργειες, σχετικά με τα συγκεκριμένα αιτήματα, που περιλαμβάνονται σε αυτήν.

 

Ο Πέτρος Παππάς δηλώνει απερίφραστα ότι οι εργασιακές διώξεις λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και η  αναξιοκρατία δεν έχουν θέση σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.

 

 

Πέτρος Μ. Παππάς

Βουλευτής Κιλκίς, 

Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας | ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply