Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

» » » ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 424, Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή ημέρα τιμής. 

 

Επισκεφθήκαμε τον συντοπίτη μας, ταξίαρχο Απόστολο Μιχαηλίδη στην ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ως διευθυντής του γενικού στρατιωτικού νοσοκομείου 424 

 

Η αγαθότητα και πραότητα στο χαρακτήρα του, ο εύτακτος βίος και η αφοσίωση στο καθήκον, είναι παράδειγμα προς μίμηση, με τη μετριοφροσύνη και το θάρρος της αλήθειας που τον διακρίνει. 

 

 

Έχοντας την τιμή, η ΔΕΕΠ Ν.Κιλκίς και ο προεδρος Μηνάς Παπαδόπουλος, του μεταφέραμε τα συγχαρητήρια ολων μας, για τα νέα του καθήκοντα και συζητήσαμε θεματα που αφορουν τον ακρογωνιαίο λίθο, του ήθους και της αρετής της ψυχής όπως την ορίζει ο Ιπποκράτης, "ότι η Ιατρική είναι εκείνη που ως σκοπό της έχει να απαλλάσσει τους αρρώστους από τους πόνους και να μειώνει τη σφοδρότητα των ασθενειών". 

 

Θα είμαστε δίπλα σας.

 

Πρόεδρος Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΔΕΕΠ ΝΔ Ν.Κιλκίς Ευρωεκλογών 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply