Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΝΙΚΗ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Η ΝΙΚΗ εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο, ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Ο σπουδαίος αυτός Πόντιος (και Θρακιώτης) ως ιστορικό στέλεχος του ΠαΣοΚ συνέβαλε στην άνοδο αλλά και έμεινε αλώβητος στην καθοδική πορεία του κόμματός του, μέχρι την αποστασιοποίησή του από αυτό. Εντιμότητα, οξυδέρκεια και ιδεοπαραγωγή χαρακτήρισαν την ξεχωριστή πορεία του στα δημόσια πράγματα, πάντα μακρυά από κυβερνητικά οφφίκια. Άφησε δε στην Ελλάδα όχι μόνο τη συμβολή του στην συγκρότηση της προσφυγικής ταυτότητας και στην αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας, όχι μόνο ένα υπόδειγμα γνήσιας διεθνιστικής αλληλεγγύης αλλά και ένα σύνολο πρωτοπόρων προτάσεων μακρυά από την μικροπολιτική μιζέρια της κατεστημένης ατζέντας. Ο Θεός να τον αναπαύσει.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply