Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΝΙΚΗ - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Οι χθεσινές αναφορές του Τούρκου προέδρου σε «συμμορίες» και «τρομοκράτες», εννοώντας το κίνημα αντίστασης των Ποντίων Ελλήνων πριν έναν αιώνα, έδειξαν και πάλι το αληθινό του πρόσωπο. Η παραποίηση της Ιστορίας, η τόνωση του τουρκικού σοβινισμού, η δημιουργία αισθήματος στον Τούρκο ότι είναι διαρκώς στο στόχαστρο εχθρών έχουν παγιωθεί στον τρόπο με τον οποίον μιλάει και ενεργεί η γειτονική μας χώρα. Όλα αυτά που είναι δεδομένα και για τον τελευταίο Έλληνα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει να τα αγνοεί και συνεχίζει τις υποκλίσεις της, με τις πράξεις και με τις παραλείψεις της. 

Και κάτι ακόμη: όλες οι ομιλίες του Ερντογάν διανθίζονται με αναφορές στο πρόσφατο και στο απώτερο τουρκικό παρελθόν, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί το εθνοσυναίσθημα του λαού του. Στην πατρίδα μας – με την εξαίρεση της ΝΙΚΗΣ – κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί θυμούνται το ελληνικό παρελθόν μόνο σε 1-2 επετείους και τότε περιορίζονται σε υποκριτικές πομφόλυγες σαν κι αυτές που ακούστηκαν κι εχθές ανά την επικράτεια με την αφορμή της 25ης Μαρτίου. Επείγει μια άρδην αλλαγή στην συλλογική μας πορεία!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply