Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 26/2/24
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Αν και η πληροφορία δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη, παρά ταύτα κυκλοφορεί σιωπηλώς! Είτε να καταδείξει ως σωστή απόφαση, τόσο του κ. Γεωργαντά  που απείχε από την ψηφοφορία – που εκλαμβάνεται από τους πολίτες ως λευκή επιταγή ή δεν έχω γνώμη ή κάντε ότι θέλετε δεν με ενδιαφέρει – και του κ. Βαρτζόπουλου ο οποίος ήταν μάλιστα ο διαπρύσιος κήρυκας υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων, ΛΟΑΤΚΙ, λεσβιών, γκέυ κ.λ.π.

Πολύ μεγάλη τιμή στους πολιτικούς με την θετική στάση τους, στους ομοφυλόφιλους και στους φίλους των ομοφυλόφιλων της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κιλκίς, καθώς και η παρουσία των εκπροσώπων των ομοφυλοφίλων στον Νομό μας. 

Μα αν δεν ήταν τιμή δεν θα καλούσαν τον κ. Βαρτζόπουλο, ούτε τον κ. Γεωργαντά που είναι, ο μεν ένας άμεσα και ο δεύτερος έμμεσα υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων και εναντίον της δυναμικής οικογένειας.

Έτσι όσοι είναι εναντίον της δυναμικής οικογένειας με μάνα, πατέρα, παππού, γιαγιά και αγόρια, κορίτσια, ή όσοι αποβλέπουν σε κάποιο «βόλεμα» ή ήδη έχουν βολευτεί από την Ν.Δ. του Μητσοτάκη- ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει απαραιτήτως να δώσουν  δυναμικό παρόν στο Κτήμα των Ευχών όπου , πιθανόν να μιλήσουν ο κ. Βαλιανάτος και ο κ. Σεργουλόπουλος!

Εντάξει, μπορεί να μην είναι Πρωταπριλιά, αλλά και η ψήφιση του εν λόγω νόμου δεν μοιάζει σαν Πρωταπριλιάτικο ψέμα στους εκατομμύρια οικογενειάρχες;  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply