Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 



«Δεν αντέχουν οι γιατροί…» - Αυτή είναι η «ενίσχυση» του ΕΣΥ που παπαγαλίζουν τα μέλη της Κυβέρνησης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται εδώ και καιρό το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών καθώς λόγω εργασιακής κόπωσης και απαράδεκτων συνθηκών εργασίας, έχουν ήδη παραιτηθεί 11 γιατροί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, με πιο πρόσφατο έναν πνευμονολόγο, ο οποίος έχει καταθέσει τα χαρτιά παραίτησης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Σερρών Βαγγέλη Παπαμιχάλη, το… ντόμινο αναμένεται να συνεχιστεί. «Στις πόσες παραιτήσεις θα καταλάβουν σε αυτό το νοσοκομείο και στην Υγειονομική Περιφέρεια ότι υπάρχει πρόβλημα;» διερωτάται, αλλά μάλλον απάντηση δεν θα λάβει…


https://www.youtube.com/watch?v=WDntu2gP_ow&t=2s

Εκτός όμως από τις παραιτήσεις, στο ΓΝ Σερρών υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και με τις νοσήσεις του προσωπικού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών, μέχρι στιγμής 6 γιατροί και 11 νοσηλευτές έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Κλινικές κλείνουν, στη ΜΕΘ βρίσκονται μόνο 4 γιατροί και μαζί με τις αναστολές του ανεμβολίαστου προσωπικού (47 νοσηλευτές), η κατάσταση είναι δραματική, αναφέρει το ρεπορτάζ του Επιλογές TV.

«Όταν έχεις υποστελεχωμένο νοσοκομείο και ένας να σου φύγει, διαλύεται το σύμπαν. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτούς τους όρους», σχολίασε ο κ.Παπαμιχάλης.






www.newsbreak.gr


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply