Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΨΗΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΠΛΕΤΣΗ, ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Εχουμε ηλεκτρονικό δημόσιο ή απλά υποχρεώθηκε ο καθένας να αγοράσει scanner , εκτυπωτή , υπολογιστή ,και να γίνει ο γραμματέας του ελληνικού δημοσίου?

Πόσο τραγικό είναι ενώ η ΑΑΔΕ γνωρίζει πλέον τα πάντα για σένα
όταν αιτείται κάποιος ένα πιστοποιητικό να είναι υποχρεωμένος να ανεβαίνει  τον ίδιο Γολγοθά που ανέβαινε και πριν την ψηφιοποίηση των εγγράφων ?
Από πού και ως πού είναι υποχρεωμένος κάποιος έγγραφα τα οποία έχει ήδη καταθέσει σε όλες τις υπηρεσίες πχ εφορία , ληξιαρχεία την ημέρα του εκάστοτε συμβάντος να πρέπει να τα
ΞΑΝΑεκδόσει συναντώντας τη γραφιοκρατεία όχι στο γκισέ αλλά στον υπολογιστή του και μάλιστα με αίτηση πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα ηλεκτρονικό .
Το μόνο ηλεκτρονικό που φρόντισαν οι φοροεισπράκτορες είναι όταν χρωστάς πως να σου τα παίρνουν και μάλιστα με τόκους υπερημερίας.
Κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά είναι αλλη κουβέντα.
Ναι λένε οι φιλελεύθεροι κρατιστές της ΝΔ
(όπου κρατιστής σημαίνει τόσα μου λείπουν φορολογούμενε για να διατηρήσω τους ψηφοφόρους μου κόψε το λαιμό σου να τα βρείς)
ότι φτιάξανε ψηφιακό κράτος .
Ψηφιακό κράτος δεν φτιάχνεις όταν ακόμα διατηρείς την υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 ότι δεν είμαι ελέφαντας και απλώς την εκτυπώνεις .
Ψηφιακό κράτος φτιάχνεις όταν και μόνο που θα αναζητήσω ένα έγγραφο του θανόντος πατέρα μου η ένα πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών η περί μη δημοσίευση διαθήκης κλπ ενώ ΗΔΗ όλα αυτά έχουν ξαναματαδηλωθεί παντού τα προσφέρεις on line και μάλιστα χωρίς καν να χρειάζεται να συμπληρώσεις το παραμικρό στοιχείο πέραν των κωδικών Taxis .
Θα μου πεις δηλαδή ο υπουργός δεν έκανε δουλειά ?
Έκανε και μάλιστα καλή .
Βοήθησε στο έπακρο να μη φτάνουν οι ήδη υφιστάμενοι υπάλληλοι ώστε να προσληφθούν περισσότεροι ψηφοφόροι .
Απλά αντί να πηγαίνεις εσύ φορολογούμενε στον γκισέ να ζητάς σε μετέτρεψε σε υπάλληλο του δημοσίου υπαλλήλου να του στέλνεις τα σαρωμένα  έγγραφα σου που πήρες απ' άλλη υπηρεσία για να τα ελέγξει αυτός που ήδη θα έπρεπε να τα γνωρίζει στα τόσα χρόνια που του τα έχεις χιλιοπροσκομίσει .
Το πιο απλό θα αναφέρω για να δούμε ότι όχι απλά δε λειτουργεί το ηλεκτρονικό δημόσιο απεναντίας έδειξαν την γύμνια τους .
Πας να εκδόσεις πινακίδες αυτοκινήτου στο όνομα σου .
Τι ζητάει ?
Για γέλια η υπόθεση.
Υπεύθυνη δήλωση ότι η διαμονή σου είναι η δεδηλωμένη ...
Πόσο γελοίοι μπορεί να γίνονται όταν πατώντας το Α.Φ.Μ σου στον υπολογιστή είναι ήδη περασμένα αυτά τα στοιχεία μέσα .
Θα μου πεις μπορεί χθες να άλλαξες σπίτι.
Σωστά όμως η αποδοχή μίσθωσης που έγινε στο Τaxis αναγράφει και τη διεύθυνση.
Η πας να μεταβιβάσεις το αυτοκίνητο σου .
Ζητάει έντυπη βεβαίωση πληρωμής τελών κυκλοφορίας παρελθόντων ετών .
Δύσκολο να το βρει αυτό το έγγραφο με το ΑΦΜ σου .

Το ηλεκτρονικό σου κράτος συμπολίτη μου εκεί που σου κόστιζε ακριβά σου βγήκε ακριβότερο με την επιλογή που ξαναέκανες στις εκλογές διότι απλά ενώ ξεφορτώθηκε το χαρτί και το μελάνι που σε χρέωνε τόσα χρόνια το μετέφερε κι  αυτό το έξοδο σε σένα χωρίς να μειώσει τίποτα από τους φόρους σου .

ΥΓ: ένα έγγραφο του Ελληνικού δημοσίου (εκτός φορολογικής ενημερότητας ,κλπ εγγράφων τα οποία αλλάζουν όσο ζείς η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ σου το βασικότερο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει ότι είσαι εσύ δε λήγει μέχρι να πεθάνει κάποιος ή να το χάσει.
Βρές το λάθος και σκέψου γιατί ακόμα 2 ημέρες πριν το 2022 χρειάζεται να συμπληρώνεις υπεύθυνη δήλωση ότι εσύ είσαι
εν ζωή όταν για να κάνεις αυτή τη δήλωση ταυτοποιήθηκε ο καθένας  από την  ΑΑΔΕ του.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply